Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Azt hittem eddig, hogy csak én érzem azt, hogy gyurcsány a kisebbik rossz. De most már Puzsér is ezt mondja, még ha kissé burkoltan is. https://youtu.be/97klRNamilQ?t=4834
Inkabb 8 ev lesz az 2014 tol Majdantol.Ukran nepet, nagyon atvagtak az amcsi tokes elit, es a sajat vezetoi. Konkretan mar 1 honap alatt befejezodott volna az ukran haboru, hisz, elfogyott volna a penz, a fegyver, nyugdij, minden. Taktika, szervezes, hirszerzes, mind" amerikai tőke" szervezettsegere utal. Vaknak kell lenni aki ezt nem latja. Amugy ukrajna haboru elott is mar csod elott allt, hisz mindent leraboltak az oligarchak( akik eppen nem is echte ukranok). En tenyleg nagyon sajnalom az ukran nepet, hogy igy az orruknal fogva vezetik oket a vezetoik. Szep forgatokony volt, hogy a nep szolgaja (film)majd uldozi a korrupciot🤣. Ja , hogyne....csak meg kell nezni kik tamogattak odáig. LOL. Az amerikaiak mindig akkor kapjak elo a demokratikus kartyat, mikor erdekuk digtalja. Lasd Szaud-Arabia. Nagyon demokratikus barati orszag volt, míg jüanert nem adta az olajat, az 50 eve megallapodott dollar helyett. Oroszokkal se volt bajuk, csak onnantol amikor 2010 tol, aranyat halmoztak fel, a dollar devizatartaltalekolas helyett, rubelt aranyhoz akartak kotni es a BRICS letrehozasaig, tovabba Moszkva -Peking tengely erositese miatt. Rohej az egesz, foleg aki mainstreamot beveszi.
Soha nem mondtam, hogy mindent. Csak a fontos dolgokat a nagytőke irányítja - abszolút nyíltan, és ezeknek jó része bizony zsivány. Mint a polip, a hálózat besző mindent. Sokszor a zsivány hálózat túlmutat a nagytőkén, mert még az alsóbb operatív szintekre, a tudományba, és a kulturába is betüremkednek.
Ezt nem tudtam, de majd pólóra rakom. Nade visszaolvasva sem találok abban iróniát, szerintem mást akartál most mondani. De mondom, nem vettem magamra, mert vicces lenne, ha én Orbán rajongó lettem volna 18ban vagy 10 óta bármikor.
Törölt felhasználó2022. 12. 17. 19:44
Ezen leiras utolso fejezete alapjan otp jó buli... most akkor hogy is van ez humi?
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen