Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Vártam a kérdést, köszönöm. Bizonytalan vagyok, csapkodós a helyzet. Persze dobtam még tegnap, nyerőben. Szóltam. Nem szóltam? Ne haragudj, fórum benyelte.
Neked is és ezután következő Krisztinának is: a történet úgy kezdődött, hogy visszaütött. https://forum.portfolio.hu/prev/39017/8424621 Innentől csak viszonoztam picit a tüzet, semmi egyéb. Hogy ebbe ki mit lát bele, nekem mindegy. Amúgy érdekes klímája van a Kárpát-medencének és egyben csodálatos is a természet. Itt kifejlődött az antiszemita mimóza, példátlan.
Nem érted, de nem akarok veled tovább vitatkozni. Nem azzal van baj, hogy van véleményed, hanem ahogy elmondod. Én sem mindig értek egyet mindig Humanoiddal, és meg is szoktam neki mondani, a zsidózásról nem tudok mit mondani, lehet, hogy igazság is van benne, nem tudom, de ezt ignorálom és arra fókuszálok, amit a topicból kapok, ezért vagyok itt. Olyan, mintha az ellenkezője miatt lennél itt. Az elején érdeklődtél, kérdéseid voltak, most arra fókuszálsz, amit utálsz az emberekben, a beszélgetésekben, stb. Neked kell eldönteni.
Fejezd mar be! Hagyd abba! Nagyon eszleleni, hogy jo szar kedved van. Ha buktal, akkor majd visszajon. Ilyen a tozsde. Vagy allj oldalra, mig ujra ra nem erzel. En is igy szoktam. De szallj mar le Humirol!!
Miért, ide csak humanoid ír zsidózó fröcsögést? Mások is írnak, vagy ők nem emberek?:) Amúgy neked tetszik a rendszeresen előforduló zsidózás? Azért jársz ide?
Ha nem tetszik az eszmecsere, akkor nem olvasod. Ennyi. Sajnos az említett csoport elit szintű képviselkői nap mint nap tesznek azért, hogy legyen kritikára okom. Aki nem látja az ugyancsak vak, vagy érdekelt. Részemről lezártam.
Nem ez a lényeg, hogy téged elhajtson valaki, hanem, hogy miért vagy itt, ha nem tetszik a topic stílusa, az emberek, vagy amiről beszélgetnek? Fölösleges magad olyasmivel idegesíteni, amivel nem értesz egyet. :-)
Ritkán tévedek, de akkor nagyot. Én úgy emlékszem te is gyakran zséztél. Mivel a pf motor egy beteg fos, kikeresni sem lenne könnyű. Legyen döntetlen:) Vagy akár vissza is vonhatom rád nézve, marad Humanoidra érvényes a hömpölygő zsidózás.
Ja tőlem ne kérj ilyet, csak tudom, hogy szoktak onnan is ezt-azt elcsípni, akik vesznek. Nem jegyeztem meg, mert tudod értékválasztás. Cipőt a cipőboltból, vagy közvetlenül a borásztól. Ehhez mondjuk először tudnod kell, mely borvidékről kit támogatsz a pénzed elköltésével. Egyet már mondtam, ha azt a tippet jónak tartod és értékelted akkor mehetünk tovább részemről. Ha még itt leszek Humanoid topicjában:)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen