Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem, ez 2006-ban történt meg. Akkor eszmélt rá, hogy nem működik az, amit ő gondolt. A három hónapos grazi kirándulásról pedig egy másik ember jött vissza. Szóval ezt is Fletónak köszönhetjük.
Ez egy furi állam okosba. Kezükben a hatalmi ágak, az ügyészség felső és középvezetői és ugye az állam büntetőjogi igényét ők testesítik meg , az Alkotmánybíróság , a Legfelsőbb bíróság , a megyei bíróságok elnökei és némelyik tagja közöttük azok akikre a kényes ügyeket lehet szignálni, rendőrség felső és középvezetői, az országgyűlés , sajtó nagy része. Továbbá a régi és új “ oligarchák “ , komoly állami cégek vezetői és felsővezetői (akik tudják kit hol kell szponzorálni). A jogszabályi háttér a mókázásra testreszabott ( közbeszerzés pl.) . Ja és persze az elkövetett mókák ha esetleg lenne bizonyíték (már nem kell hosszú bitek éjszakája ) zömmel elévültek(nek) vagy és mentek a kukába. Nagy valószínűséggel az ellenzék egy része is szponzorált lehet. Haverok buli fanta van. Ha a tacskó hortit elvinné a koleszterin nem változna sok minden. https://coub.com/view/2jusmd
Én 2002-ben, amikor a fidesz elvesztette a választást, épp érettségiztem. Akkor a fidesz volt a nyugatos párt. Hallgass a szívedre, szavazz a fideszre, a jövő elkezdődött - ezek voltak a gimiben a szlogenek. Még orbán egyik nagygyűlésén is voltam, a TF-es beszédét meg leesett állal hallgattam, hogy atyaég micsoda beszéd... Aztán azon az éjszakán, amikor a fidesz elvesztette a választást, na ott éreztem, hogy itt valami nagyon rossz dolog fog történni. Hülyén hangzik, de 18 évesen azon az éjszakán megkönnyeztem. Mintha megéreztem volna, hogy véglegesen összetört ott valami. Persze valóban súlyos dolgok történtek, akkor a polgári nyugatos oldal az én életemre vetítve végleg vesztett -ma már látszik. Valójában most már tudom, hogy Vermer András szelleme alulmarad Habony Árpáddal szemben. Éreztem, hogy akkor éjjel valami nagyon súlyos történt, de ennyie súlyosra nem számítottam...
2002-2010 kozott baloldal volt, ekkor voltam kozepiskolas is es egyetemista is, katonasagot eltoroltek a "komcsik" 2004-ben igy mehettem egybol egyetemre es orosz filmeket se kellett neznem. Idiotáaaaak
80 éves apám ugyanez. A komcsik nyomorgatták kisiparosként, ezért amíg él orbánra szavaz, mert a másik oldal kommunista. Lehetetlen neki megmagyarázni... Tudod hány ilyen van...
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen