Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ne viccelj mar. Most 100 millioert hirdetett ingatlant lehet berelni, 300e Ft ert. Foleg ha megbizhato , vagy annak kinezo, diplomas, fehér, jo munkaval rendelkezo vagy. Berleti piacon mar kitort a valosag , a racionalitas ezen az éven.
Na akkor meg egy videki:). Jovo ugyanilyenkor 2019 3 ik negyedevi arakon lehet lesz venni forintban ingatlant ,meg sashegyen is. Sok doles lesz, ezt nincs az az isten ,hogy barki megakadalyozza. Az ingatlan arak a hazai fundamentumtol teljesen elszakadtak. Kb ugy mint az amerikai reszveny- kotveny piac. Az évszazad lufijat fujtak mindenhol. Minden lufi van. Szoval szerintem.lesznek alkalmi vetelek meg sashegyen is, ha esetleg megsem pattanal!:)
Ezen egyébként már én is gondolkodtam, hogy betoljam egy ingatlan árát REIT-be. Szükség esetén az osztalék fedezné a bérleti díjat, de mivel nem tervezek nyugdíjba menni mostanában, ezért ez annyira nem szempont, inkább csak egy biztonsági háló. Ja és persze mobilis marad az ember, ami nagyon nem hátrány.
Persze jöhet. A mostani hét egyébként általában alacsonyabb forgalmú az ünnepek miatt, ezért általában nem mérvadó a szakik szerint. Én inkább a jövő hétre várom a fordulatot, mondjuk a november 30-i Jeremiás kinyilatkoztatás környékére. Pont le tudja még dumálni a piacot, mielőtt megkezdődik a quiet period a következő FOMC előtt.
Hol érdemes nézelődni? Nekem azért is sok, mert sokat kellene rákölteni, hogy szép legyen. Ez egy klasszikus épület lehet, de belül modern ipari stílusban hiányzik a vakolat, ahol van, ott is valami túldesignolt valami, egyébként a berendezésre sem költöttek túl sokat (egy random galériába szabadulhattak be, és onnan vittek el 1-2 dolgot)t, és a medencéről sincs kép. Ez nem tudom értelmezni.
Videki vagyok. :) semmi csaladi orokkes meg ilyesmi. Berelek a sashegyen, mondjuk az ara REITben van. Megicsak jobb VNQ meg EPRA mint vmi ingatlan. Ha huzni kell az orszagbol, jobban jarok. Raadasul ami nekunk kell, annak az alternativa koltsege marha draga, igy celszerubb volt ez. :)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen