Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
wow, micsoda gáláns ajánlat! MEg is fogom rendelni, csak valaki tervezze meg pontosan a szöveget! Méreted? SML, egyéb?
Törölt felhasználó2022. 11. 15. 20:16
Nézem a defense szektor részvényeit az utóbbi időkben. Úgy látom a zs. maffia kiterjedt háborúra készül, mert az utóbbi időben szépen mentek a defense részvények.
Ez a háború éppen azt bizonyitja, hogy nem véletlenül kerül egy amerikai hadieszköz tizeszer annyiba mint egy orosz. Előbbivel győzni lehet, utóbbival felvonulni a Vöröstéren.
Biztos ez Mister? :) amugy sztem, azt a pólót nyugodtan készíttesd el, ha a idén nem lesz 4100 az SPX, én veszem fel jövőre 1 napot. csak hogy fair deal legyen.
Ügyes voltál, nekem is meg kellett volna tenni, hiába az enyémeket a buszon nyitottam, nem gondoltam végig, pedig a laptopon meg is volt nyitva az oldal... Ügyes voltál. :-)
Nem is lenne mivel visszalőni, hiszen elajándékozták a védelmi rendszerüket az ukiknak, amerika meg még nem tudta legyártani az arany áron megrendelt új védelmi rendszert.
Törölt felhasználó2022. 11. 15. 20:05
Úgy nézem talán a póló lekerült a napirendről. :) Ez jó hír.
Jól emlékszem, hogy azt mondta Putyin, hogy 207 másodperc alatt érik el Washingtont? Ha van 10, akkor meg tudták csinálni. Amerikaiak meg még mindig nem lőtték fel az Artemis-t, amit a korlátlan költségvetésű NASA fejlesztett ki. Éppen az NG-n nézem a Pearl Harbort.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen