Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Igen, azt, hogy ez most nem kosher, minden alap nelkuli mozgasok. Es mint mondtam, 4vagy 5 hete nem is merek tradelni. Eskuszom, nem ertem, te ilyen vagy amit mutatsz, vagy csak csinalod a h.lyet. Igen az 4-5 hete levo Vix el nem talalasom miatt, oldalra alltam. VIX el en biztosra megyek, mindig. Ha azzal baj van, akkor felul biralok mindent ,es onnantól, akkor mar csak oldalrol figyelek. Nem kockaztatok. Majd lepek ha itt az ideje, de most csak figyelek. De komolyan hanyszor kell leirnom, te ?
Csak hogy innen mar nem lehet kifarolni. A natonak erot kell mutatni es usanak is oda kell allni. Nem mondom hogy haboruban megy a nato, de meg fogjak szoritani az oroszokat.
Ők is tudjak, hogy a 3 ik VH utan, nem dolce vita, teljhatalom, gazdasagi gyarapodas jonne mint 1945 utan. Hanem walking dead szeru allapotok. Ott pedig, nem sokat er az uzlet erzek, a ravaszkodas. Ott az szamit ki milyen eros, es milyen pontosan celoz.:((
Akkor ezt nagyon rosszul dekodoltad most. Usanak mar egy ilyen , foleg napjainkban, mar nem erdeke. Kifarolna ő mar ebbol nagyon. Es valaki ezt erzi ,Z, es visszahuzna szvsz.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen