Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ez egy szép nap. Shortosok nyivákolnak, a tőzsde a helyes irányba állt. Mikulás rally on. 4100-ig meg se állunk, ott majd meglátjuk megyünk-e tovább. Szomorú év vége ez a világvége váróknak 😳
Pontosan ezt kell csinálni. A zsidó elit eldöntötte, hogy a kamatok márpedig zérók lesznek. És azok is lesznek. Úgyhogy innentől a legspekulatívabb szemétbe kell beleállni. Ugyanaz lesz, mint 2020-ban volt. Megint fog jönni egy spekulatív ralli. És az pedig a crypto.
legmagasabb bétas papír. U pl de van egy csomo agyonvágott szoftveres foscsokoládé.
Törölt felhasználó2022. 11. 10. 16:47
Itt valami aljasság van. Törölték az accountomat, nem tudtam belépni. Most meg mégis. Hiába ezeknek a nagyorrúaknak már semmi sem szent. A szent humi fiókjára is rátették a csúnya mancsukat.
Törölt felhasználó2022. 11. 10. 16:43
A napokban volt egy 2500 dolláros nyereményem (póker). Mibe rakjam ha gyors hozamot akarok? Tippek? Placi? Te úgyis mindent látsz előre...
Nem akarok cask úgy mezítlábas CHF-et tartani. Ha már megdolgoztam azért a pénzért, akkor mostantól dolgozzon a pénz nekem. Lehet CHF-ben államkötvényeket venni magyar brókernél? Ahogy nézem 1% kamatot fizetnek, ami a forinthoz képest nagy üzlet, de szerintem dollárban akár osztalék fizető részvénnyel, akár kötvénnyel jobbat lehet belőle kihozni a közeljövőben. De utána kell járni, nem ástam bele magam a CHF világába és a lehetőségekbe.
Te meg latod ezt a profizmust? Tegnap megirtam, hogy az arany minnerekbe varialltam at a portfoliom felet. El se mondom mekkora kasza van rajta a het eleje ota!!. Mert kiugrasz az ablakon.:)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen