Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Igen. Akkor is bmw-je volt, később összetörte, na kb fél évig astra f, aztán most újra M rendszámos bmw, összejött a pénz rá. Saját ingatlana sose lesz Pesten.
a jobb kocsi jobb telo jobb ruha nivos nyaralas szerintem azert divat mert ingatlanra nem telik a tobbsegnek. ( a megszerzese miatti eletszinvonal csokkentest nem vallaja be ) Igy mutathatja onmaga es masok elott is hogy er valamit.o is. Azt ul a mamahotelban vagy albiba
Nem nagyon hiszem, hogy a havi kaját 100 ezer alatt meg lehet oldani egy egyszemélyes háztartásban. De inkább 150-et mondok. (Az enyém mondjuk ennél sokkal több szerintem) Ti menniyből oldjátok koponyánként?
Még. Ennek a klíma-energia-élelmiszerválságnak a következménye az lesz, hogy a turizmus hosszú évtizedekre összeomlik a világon. És minden olyan iparág, ami a zsemélyi utazásra épül.
1 szemelynek havi 230k jovedelemmel a kocsi luxus. Ha van mar lakasa (olyan helyen ahol munka is van ) nincs hitele es van par millaja elfekvobe es keres havi minimum 300at akkor mar vegyen
Elképzelhető, de nem tudom, hogy mennyire van az a dömping, ami covid előtt volt, ráadásul ezeknek az embereknek két évi bevétel kiesett, vagy kénytelenek voltak olcsóbban kiadni ezeket a lakásokat helyieknek.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen