Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
talan ezert is van minden rokonom hutojeben mindig kaposzta ahogy nalam is es talan ezert vagyok erzekeny a rendezett jo minosegu ingatlanra es a tartalekolasra valami kulturalis vagy genetikai emlekezet lehet :DDD
Én megfordítanám ezt a dolgot.Azt gondolom,hogy a social médiában sugallt értékek is elveszik a fókuszt a fontos dolgokról ezeknél az embereknél.Mindenhonnan ez ömlik,hogy egyszer élünk,FOMO érzés,vásárolj vásárolj,minden azonnal kell,mindenki nyaral, új autó a szomszédnak,akkor nekem is kell,új telefon.
Hat latod most a tucskokkel nemtudok mit kezdeni. Azt tudom, hogy ha ilyen idiota a kormaby akkor amit lehet kisajtolok beloluk, kulonben hatranyba kerulunk a tobbivel szemben.
Törölt felhasználó2022. 10. 01. 20:03
ne hangoztassatok hogy svabok a felmenoitek mert megkapjatok hogy mindjart megalapitjuk a Volksbundot ahogy egyszer 3 eve landrord megtette szoval psszt :DD
vannak tehetosebb cimbijeim is nekik is a babavaro vagy kotvenybe vagy onerobe ment masodik harmadik bufi lakasra. Es vannak akiknel a babavaro szo szerint elfolyt ingatlan nem lett albi maradt de lett minden foldi jo kocsitol a nyaralasig ami belefer. evek ota vita es tanmese hegyek mennek errol az ingatlanos topikba
Ugyanazt csinalom, en is svab csaladbol. Azert en az arat megnezem, de ha a gyerelnek afonyat akarok adni es vallalhato aron van(5000ft/kg alatt), akkor megveszem. Ennyi
Nem ítélkezem, én is így nőttem fel, most tudok olcsón és drágán is vásárolni, ahogy egészséges és jólesik. Tudom az akciós termékeknek is az árát, de lehet, hogy veszek néha egy üveg Cava pezsgőt 2000Ft-ért.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen