Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Laci, egyáltalán nincs bizonyítva, hogy ukrajnahoz húzott. Lehet, volt neki is és az SZKP PB más tagjainak lelkiismeret furdalása. Hruscsov egyébként kíméletlen volt Ukrajnában is. Sztálin megdicsérte. Van egy testületi döntés a krimrol, aminek a részleteit senki nem ismeri. Akkor kezdted el módosítani a hruscsovot érintő kijelentésed, amikor az orrod alá dorgoltem, hogy tévedsz.
Na mesz te a jo fr.cba:) "Szenesk ma, 19:15Előzmény: #11366 Placi82Lassan, lépésenként módosítottad a véleményed. Amit idéztem, az volt az első.
Szövegre kell keresni, nem userre." Szoval megtalaltad azt a hozzaszolast ahol kifejtem, hogy Hruscsov orosz volt, de ukrajnahoz, a fiatalsagahoz szep emlekek kotottek, es ukrajnahoz huzott, te is elismered hogy pontositottam. De te belinkeled teljesen ugyanazt a szoveget. Ami az elso nektek egyszerusitett változatát tartalmazza. Amit utana mikor belekotottott valaki modositottam . Ezert volt eleg beloletek. Nem vagytok korrektek. En tiszteseges fiu vagyok. Az ilyet nem szeretem. Tudvan tudod hogy utana litaniat irtam reszletesen nektek ebbol. Hagyjuk.
Placi82- (2022. 05. 21. 21:25) Es ha emlekszel miert nem jott ossze? Mert egy expanzios politikat egy ellenseges kornyezetben lehetetlen fenntartani. Egyszeruen, ha tarsadalom 60% a tiszantulon roman lett volna, akkor sok harc utan akkor is roman terulett lett volna. De Tiszantulon csak magyarok laktak. Ott b..ztuk el a habsburgok alatt, hogy havasalfoldrol a romanonok többségbe kerultek osszesegeben nezve Erdelyben 1919 re. Ez volt az ok. Ukrajna hatarat meg nem a nemzetisegek, hanem Hruscsov huzta meg aki ukran volt,es akkor huzta meg mikor meg Szovjetuniot oroknek hittek,es semmi jelentosege nem volt. Ezert mondom, hogy a tortenelem sok mindenre fenyt derit. De mivel ez a.par ember itt ezen a forumon a tenyek,es a multal nem foglalkozik, valoszinusithetoen, a fidesz iranti utalatbol, es ez hatarozza meg egy teljesen mas dolog, jelesul a szovjetunio nemzetisegi terkepet (es mielott valaki ide linkeli krim nemzetisegi osszetetelet 1996 bol ,mikor konkretan senki se merte orosznak vallani magat. Kb mikor a 3ik birodalomban se sokan ismertek be a zsido szarmazasunk magukat. Ezert innenetol minden, tema okafogyott. Krimen, luhanszkban,es donyeckben az oroszok vannak tobbsegben es pont. Ha nem igy lenne, akkor nem lenne ez, akkor nuku lenne a tarsadalmi tamogatottsaga, sot ellenallas lenne. Az orosz fennhatosag ellen . Nem lenne szakadar milicia stb. A nyelvtorvenyt se a par szazezer karpataljai magyar, hanem a sok millio kelet ukran orosz miatt hozták. Ezt minden olvasott ember tudja. Ez egy orok tuzfeszek lesz ezen okbol, amig vagy autonomiat, vagy anyaorszagot nem kapnak.
Na ne, ha megtalaltad masold be, tudom, hogy irtam, (Mert nagyon sokat olvasok, es mindent megjegyzek amit olvasok es olvastam en mindent eletben, igy Hruscsovrol is konyvet szoval tudhattam.!) Valoszinuleg azert irtam egyszerusitve, hogy ukranokhoz huzott a szive, mert nem akartam litaniat irni anno nektek mint most. Tovabba mindent elfelejtek amit szoba mondanak nekem. A feleseg nagy bosszusagara.
En anno azt olvastam, hogy a szefardok a levitak nepe. Askenazik mar inkabb kaukazusi eredetuek. De az en memoriam se szamitogep. Angol, nemet, spanyol , nemetalfoldi zsido inkabb szefardok voltak.
Törölt felhasználó2022. 09. 04. 19:11
"Szeptember 4. (Reuters) – Volodimir Zelenszkij ukrán elnök vasárnap azt mondta, hogy FELSZÓLÍTOTTA az EU-t, hogy sürgősen utalja ki a következő segélykört Ukrajnának, és újabb szankcióhullámot sürget Oroszországgal szemben az Európai Bizottság elnökével, Ursula von der Leyennel folytatott telefonbeszélgetésben." Aztakurva. Nem cifrázza. Utald át baszdmeg a jövő héten az 5 milliárd eurót, mert különben...
Akkor nyomozd tovabb, te kis nyomozo, mert emlekszem, hogy irtam, hogy Hruscsov sokat elt ukrajnaban, sok baratja volt ott, ezert kedvezett nekik, mikor partitkar lett, az elvi hatar meghuzasnal , hogy nagyobbra vette ukrajnat, mint kellett volna. Ha korrekt vagy ezt is kikeresed!!! Amugy hogy keresel vissza ilyen régi bejegyzeseket, nekem csak az uccso 20 hozzaszolast mutatja?
Május 21, 21:25-kor írtad: "Ez volt az ok. Ukrajna hatarat meg nem a nemzetisegek, hanem Hruscsov huzta meg aki ukran volt,es akkor huzta meg mikor meg Szovjetuniot oroknek hittek"
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen