Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nagyon remélem, hogy minél előbb lesz szavazás a huxit-ról. Egyértelműen a kilépésre szavaznék, de addig már külföldre költöznék. Ez a nép megérdemelné, hogy teljesen lepusztuljon.
Szóljál PLacinak. Az nem csinál ilyenekből lelkiismereti kérdést. Annyi fogát üti ki, amennyit kérsz tőle. MEgbízhatóan dolgozik, szép munkát csinál :)
Ja aszonta nekem egy fityeszes ha nem tetszik lehet menni kulfoldre 🤣🤣 azt hittem pofanrugom, de aztan megiscsak a kollegám és nem rughatom pofan 🤣🤣...
Dehat veszteseges volt a Jodafone, a NER ott segit ahol tud, bar kivancsi leszek a Vodafone fizukkal mi lesz ezutan mert az egyik legjobban fizeto multis ceg es tobb ezren dolgoznak ottan
Sírógörcsöt kapok. Még mi az istenre nem teszik rá a mancsukat. Sírva könyörgök, hogy a neolibsik uralkodjanak az egész gazdaságon, mert még az is jobb ennél a borzadálynál.
Fejezd be a piszkálódást !!! Olyan szépen megtanult fogalmazni , nem szórta tele inglis szavakkal a mondanivalóját. Inkább faggasd ki tekintettel a szinte anya és gyermeke bizalmi kapcsolatotokra a lenti legújabb titkos jógás tanokról: A személyes tapasztalásról a beszámolóját hátha te is tudnád alkalmazni. https://bit.ly/3AdPwUP
Látom te is fennakadtál a tegnapi megjegyzésén. :) Nem ezt kellett volna linkelni, hanem a johnny depp amber heard-es youtubes bírósági tárgyalásból egy ilyet: https://www.youtube.com/watch?v=fyx6r2Qq6uU
Ezt hogy csinalta? "Egy osztrák gazda mesélte, mikor az amerikai zsidó beköltözött a térségükbe, két év alatt törölte el a konkurenciát, aztán az összes gazdát"
Alapvetően lefele van a trend minden indexben. Várhatóan hosszú hetekig. Felpattanásoka nagy biztonsággal shortolhatóak. Szinte biztosan lemegyünk 13000-ig. Lehet már nyitásra. Onnan lehet egy felpatt. De ezekre nem érdemes játszani.
Nem. Szerintem nem. Nem lesz 20-50 év, mert amik vannak folyamatok így-úgy, azok exponenciálisan fognak most begyorsulni. Mint a lavina. Egy évtizeden belül minden megtörténik és pont lesz a végére téve. Én ez hiszem és ezt gondolom. Nincs "agonizálás" már túl sokáig, mert nem tud lennie, mert nem lehet....
Én nem állítottam soha, hogy ezek a mi képviselőink. Mikor írtam, hogy amerika tönkre akarja tenni európát, valaki habzó szájjal nekem esett, hogy az amerikaiaknak nagy része európai gyökerekkel rendelkezik. És akkor mi van??? A hatalom nagy úr, kit érdekli a dédnagyapja származása? Egy osztrák gazda mesélte, mikor az amerikai zsidó beköltözött a térségükbe, két év alatt törölte el a konkurenciát, aztán az összes gazdát. Nem hiába volt a második világháború előtt arrafele akkora zsidógyűlölet. Csak az volt a nevetséges, hogy az amerikai zsidó időben lelépett, a helyi fűszeres, meg az orvos....stb meg megitta a levét. A hab a tortán, mikor a koncentrációs táborokban gyilkolták a zsidókat, az amerikai zsidók óriási pénzeket kértek a kimenekítésükért. Nagyon sok zsidó vagyon nem a németekhez került, hanem az amerikai zsidókhoz. Azért nem is találják, mert rossz helyen keresik. Aki keresteti, annak a széfjében van.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen