Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
"Fenntartásod a Bróker iskolákról " Rendszerváltozáskor nullából kellett felépíteni a tőzsdét . Hidd el néhányan voltunk csak a Vörösmarty téren. Kosztolányit is azért hívták , hogy népszerűsítse mert a Kádár rendszerben maga a tőzsde , a spekuláció, az imperialisták sajátja volt. Ibusz dolgozókat, banki alkalmazottakat iskoláztak be , akik szinte kényszerből vállalták. Na erre neveztünk be a barátommal , csupán hogy többet tudjunk az egészről. Kaptunk papírt ,de soha nem használtam. Lupis volt az első Bróker cég ahol papírokat vettem. Akkor úgy működött , Felírták a megbízást, majd másnap megtudtad mennyiért sikerült a vétel. Úgy allokáltak , ahogy kedvük volt . A csókosok, fontos személyek olcsóbban vásároltak . Egy alkalommal nézem , nem vásárolhattam olyan drágán, hiszen egész nap csak alatta volt az árfolyam. Pont Jaksity volt, aki próbálta magyarázni , de .... Szóval odébb álltam . nagyon nem tetszett. Szerencsére , mert nem sokkal később bedőltek . Ilyen is volt... bizony , bizony
figyi, nem írtam, h hazudtál, meg azt se h, xar életed van, 1x-űen csak annyit, h semmit se tanultál saját károdból! . egyébként meg nem olvastam a topicod, tehát semmit nem tudok az előzményekről, csak egy beidézett részletről van ismeretem!
Ja , és ha "beleolvastál" láthatod kínai részvényeket is említettem . Képzeld másik topicban konkrétan megírtam SOS részvényem is van . csak ma 42% -ot hozott . Persze ne hidd el ez is csak orbitális hazugság! De igyekszem azért az ilyen veszteségekből is tanulni! - ahogy mondod ....
Figyelj , én vagyok az aki ezt a sok hazugságot írtam , semmit ne higgy el , sikertelen szar életem van! Légy továbbra is ilyen magabiztos , és mondj véleményt arról ,amibe beleolvasol. Átadhatnál valamit a sok tapasztalatodból, mert egyértelmű ,hogy a te tudásodhoz nehezen érhetünk fel.
Textil mérnök. . Volt egy zárt topik, ott írták sokszor: "nehéz a bányászok élete" :) Avagy: "Ilyen ez a brokker szakma" persze senki nem volt igazi bróker.
mind1, ok, nem Te vagy, az a lényeg! ezeket a beírásokat, hogy "tőzsde bróker iskolát" végeztem, mindig fenntartásokkal kezelem! :) . nincs ilyen! . max egy asztalnál ül, és részvényeket próbál eladni! (értékesítő, kb mint egy porszívóügynök!)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen