Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ne molesztáljunk fiatal gátlásos fiúkat ha kérhetem Krisztina naccságos asszony ! Lehet a parlamenti imacsoportban tevékenykednek. https://www.youtube.com/watch?v=V7aLlE1kckE
Egyelőre haladunk a leírtak szerint , a héten illene a napos 200 EMA felett zárni és felballagni a 200 MA felé. Shortoló barátaink bőkezű szponzorálása legyen veletek ! feketemelos 2022. 07. 29. 09:46#8865 " Tegnap a világvégét bátran váró shortoló barátainknak köszönhetően “ felrobbant” az ár (pánik zárások miatt amit köszönünk) és az 50 napos MA (zöld) felett zárt. Jelenleg egy lila ( kissé buzis hogy a homofóbok mondanák ) vonalka lapul felette ami egy éves nyitószint ( az éves nyitó szintek erős ellenállások , támaszok lehetnek). Ha áttöri (??? jelenleg nem tudható) a következő célár lehet a 200 napos EMA (13400 + - 50 sacc) lila szalag és majd esetleg ha felette zárna az ár a 200 napos MA (14100 + - 50 sacc ) fehér szalag. ..." http://keptarhely.eu/view.php?file=20220729v01xyzf27.png
Ez az elcsábulásról szól. A kisgyerek nem tud semmiről, aztán szépen "belenevelik", hogy mire vágyakozzon. Még a legkisebbeknek szóló mesecsatorna is tömve van reklámokkal és sugallja, hogy enyémet vegyed. Ez az alapja a fogyasztásnak. Amikor mindenki azt mondja, hogy a dollár a legjobb, akkor arra fog vágyakozni és beteljesíti, hogy legjobb legyen. Sokszor láttam már olyan kisfilmet, ahol a dúsgazdag és sikeres emberkének elege lesz mindenből és elmegy egy tanyára, új életet kezdeni. Ezt megmuttatták, gondolom még pénzt is kapnak érte, aztán csendben visszaszöknek a luxusba. A kapitalista társadalom az elcsábulásra ösztönöz, mert megérdemled, ez jár neked. Minden sarkon ezzel találkozol. Ezért vagy hajlandó többet letenni az asztalra és ezért is fejlődünk. A kapzsiság visz minket előre.
Nem tudom és szerintem nem tudhatni azt, hogy mi van a világban valójában és, hogy mi az igazság. Bármiben is. Mert annyira el van ferdítve és mahinálva/manipulálva már minden, hogy ember legyen a talpán, aki ezt a csomót ki tudná bogozni. Az elmondható persze, hogy minden amit tapasztaltunk a világban az úgy jött, hogy USA így megy USA úgy mondja és beleszól és odamegy és "békét" hoz. (De a másik fele meg az életmódjuk istenítése mindenki részéről, illetve a dollár istenítése mindenki részéról valahol. ) Szóval ha azt mondjuk, hogy az USA kever, innen indulunk ki, akkor miért az USA-nak hiszünk? De persze kever a másik oldal is meg mindenki jobbra-balra, még a saját közösségi szintünkön is, sőt, a legapróbb a mi keverésünk önmagunkban. Lásd amit írok, hogy mondjuk USA a kavarógép de jaj de jó a dolcsi, meg a dolcsi kell és adunk érte jó sok forintot. Mondjuk. És ez az elvekhez kapcsolódik. Ha azt mondnom magamban, hogy valami nem jó - és akkor az én életmódom és nézetem a jó - akkor ez a kijelentésem akkor igaz, hogy ha a saját környezetemhez és életemhez ragaszkodom és azt próbálom építeni és jobbá tenni. Minden más akkor hazugság. Hogy nyerhet a világ akkor mondjuk az USA ellen vér és halál nélkül, ha még jobban fikciózunk eben a dologban? Így. Hogy befele fordul a saját értékeihez és abból főz, ami van. Akkor nem lesz mondjuk a mi esetünkben meki meg cola? És? Van gulyáslevesünk meg - volt - Szobi szörpünk és életben voltunk és jól voltunk. Duma az, hogy a másik kettő nélkül nem lehet boldog és teljes életű az ember. Meg hát valami valamiért, elvtársak. :) És elnézést a hétfő kora reggeli - meglehet kicsit zavaros, szokás szerinti - beszédért. :)
Belinkeltem Pozsar cikket. A srac nagyon fontos vezeto elemzo CS-nel svajcban. Par jo konyvet is irt. Ha elolvasod, atjon a sorok kozott, hogy ez a harc,most a legvegsokig megy, fog menni. Az usa neolibek hegemoniajarol van szo, es ezt ok is tudjak.
A szlovákok már osztogatni kezdték a lövöldözés elòtt, a jód tablettát! Fel is kaptam a fejem a hírre. Kell legyen itthon. Rohadék usának mi pont nem számítunk! Mert Z tuti nem magán akciózik. De remélem a fagyi vissza nyal! A sok elküldött fegyver jórésze sztem megy az arabokhoz. Mivel a korrupció nem tünt el a háborúval. Ha csak a határon átlépett fegyverek 30% érkezik meg a frontra, akkor erre biz jó nagy az esély :)
Igazad, van. De nem lehetunk rogton kepben minden hirrel. Annyi ido a vilagon nincs.:). De ez ad egy kis remenyt, hogy hatha megis vége lesz ennek, az éven. Mert az atomeromus incidensek ma is, mar nem jatek. Nem az oroszok lovik sajat magukat, a marcius eleje ota birtokuban levo szakadar teruleten levo eromuben. :(. Kezd elgurulni a gyogyszer Kijevben.Es 6 reaktor van ott. Az durvabb lenne 3 szor mint csernobil. Na az lenne a baj, foleg egy keleti szel eseten. Off.
Szerintem félre értelmezitek! Az ukrán kolléga a nemtetszését kifejezve mondott le. A központi véléményre reagált így. Az ukrán irodavezető véleménye szerint, az Amnesty International az orosz propaganda terjesztőjévé vált! Azaz a nyugati kollégák írták a tényfeltáró cikket, nem az ukrán!
Vagy hirtelen kiderul,hogy egy pedofil, vagy rasszista, vagy letaposott egy viragot a parkban, vagy, vagy a bank koltsegere vett maganak egy par cipot, vagy volt mar egyszer Moszkvaban, nyaralason, stb.....Ismerjuk a dorgest a tortenelmbol.:)
Törölt felhasználó2022. 08. 07. 19:19
Hmmm olyan jo süllőt ettem a keszthelyi halaszcsardaban hogy csuhajja 😅
Hmmm……! Na az tényleg elképzelhetetlennek tűnik, nekem már a 8000 is az. Per pillanat azt sem tartom kizártnak , hogy új csúcsra cibálják az indexeket. Ami az elmúlt pár hétben volt az nagyon a covid utáni időkre emlékeztet. Minden 50-100 pontos esést kötelező jelleggel vettek meg. Tudom hogy más a piaci környezet, de ezeket nem érdekli…. Ezért nem merek komolyabb short pozit nyitni. Köszi
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen