Topiknyitó: Törölt felhasználó 2022. 03. 04. 17:49

Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen  

Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 12:24
Előzmény: #9799  Törölt felhasználó

Örülök, hogy tetszik itt pár embernek.
Sokat tesz ez az ember és nagyot.
Szerintem.
Meg elég önzetlennek tűnik, számomra legalábbis.
Kicsit kevésnek érzem magam hozzá azért, mert azt látom, úgy látom, hogy valami értelmeset tesz az életével... :)
Jó, hogy vannak ilyen emberek azért...
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 10:01
Előzmény: #9786  Törölt felhasználó
Nekem mocskosul tetszik.
Placi82 2022. 08. 07. 10:00
Ezuton kérek elnezest mindenkitől, hogy tegnap elvesztettem a türelmemem. 
KrisztinaI 2022. 08. 07. 09:40
Előzmény: #9786  Törölt felhasználó
Ügyes ember, reméljük, hogy hosszú távon is működni fog neki.
opandup 2022. 08. 07. 09:37
Előzmény: #9791  Törölt felhasználó
Ami az NDX chartot illetve...én nem E- waves alapján próbalok projekciókat lefuttatni, így technikai értelemben nincsen semmilyen elvárásom...amit látok, hogy a funda alapján + a józan ész szintjén, itt maximum rövid, felfelé irányú korrekciók jöhetnek, vagyis a hosszabb távú mozgás, véleményem szerint short irányú...
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 09:15
Fel eves konszolidalo fel hullam? Hmhm az jo honnsn hova es mikortol ?( ha lehet tű pontosan) 😅 
opandup 2022. 08. 07. 09:12
A hírekből egyelőre úgy tűnik, hogy igen...ráadásul mindegyik fél valamilyen módon számít a vele jó kapcsolatokat ápoló fél segítségére, vagyis a felek többfrontos háborút is vívhatnak...egyébként ez már eldöntött dolog lesz szerintem, mert itt az USA hatalmi szerepe a tét...a BRICS egy nagyon amcsi ellenes csoportosulás, ami hónapról hónapra ( a legújabb a török- orosz rubel elszámolás) gyengíti az USA hatalmi szerepét...
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 09:12
Előzmény: #9792  feketemelos
Szerencsere Krisztike mindig is kedves es szep szavakkal illetett. Hagyjuk mán. Rugdosott ő is nem kicsit es ezt ő is tudja. A Terézanya. 😇😆. 
feketemelos
feketemelos 2022. 08. 07. 08:59
Előzmény: #9784  Törölt felhasználó
Túllépted a határt kissé , nem a jogos görbe tükröt tartottad hanem rugdostad Kriszti nénit (is). Nagy Tréder Álmoskönyv titkos passzusaiban ( ha a két alulműködő profilozó agysejt maradványomnak  hinni lehet) egy sacc 45 +os kissé nárcisztikus ,magányos nőt nem célszerű piszkálni , mert rábacol. Rábactál így ne óbégass , mert utoljára Mátyás király volt igazságos (állítólag)..…DD))
https://www.youtube.com/watch?v=LqV2Sn4ZpL8
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:50
Előzmény: #9789  opandup
Egyébként, amikor tegnap betettem az NDX várható lefutását, akkor azon gondolkodtam, hogy mi fogja kiváltani a lefele hullámot.
És nem tettem bele, de az A hullám után egy minimum fél éves konszolidálódó fel hullám jön, utána viszont egy C hullám, ami NDX-ben valahova ma még elképzelhetetlen mélységekbe mutat.
Lehet, hogy egy USA-EU vs. Oroszország+Kína+DK-Ázsia+istentudjaki háborút tervez a nagytőke?
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:47
Előzmény: #9788  Törölt felhasználó
Mi bujt elo: ird le! Szeretnem tudni.
 Mert Lacikabol sokminden a 2 diplomajaval azt lattuk az elmult hetekben.
opandup 2022. 08. 07. 08:46
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
A CGTN szerint a következő feladatok végrehajtását gyakorolja a kínai haderő Tajvan körül:
átkelés a kínai szárazföld felől a Tajvani-szoroson,csapásmérés a Tajvan keleti részén található Hualien és Taicsung térségében működő katonai bázisokra,a Tajvan délkeleti részénél található Basi-csatorna lezárása,a Tajvan délnyugati részén található Kaosiung katonai bázis blokád alá vétele és elfoglalása,a Tajvan északkeleti részén Keelung-kikötő blokád alá vétele és elfoglalása,Tajvan szigetének bl
Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva.
Ez már nyílt provokáció...innentől csak egy hajszálnyira vannak a háborútól. 
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:44
Előzmény: #9782  Törölt felhasználó
Ilyen az, amikor a diplomák álarca lepereg az emberről, és a porszívóügynök előbújik.
Attól, hogy egy porszívóügynököt túlfizetnek, a porszívóügynök béemvével is ugyanaz a porszívóügynök marad.
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:44
Előzmény: #9783  Törölt felhasználó
Ertem. Bocs Kajli hogy hergeltelek, ja hogy sosem, nem baj. Bocs Dexter atya hogy hergeltelek, jah h sosem nem baj. Bocs emerald h direktbe hergeltrlek  jah hogy nem, nrm baj. Lacika hergelsz es belemkotsz, eloszor h buzi vagyok, utana hogy hogyan rugatnal ki ilyenrket mint en a munkahelyerol, utana h az exem mit mondott rolam alapjan minisithetetlen dolgokat mondassz, ja h ezek utan nem hagyon hogy hergelj ez teljesen evidens. Humi te is szivtad nem rgxszer nem ketszer a verem. Na pá.
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:42

Sziasztok.
Szembe jött velem ez a kb 6 perces film, érdekes szerintem, ha lehet - és kérem próbáljátok meg :) - szakítsatok rá ennyi időt.
https://www.youtube.com/watch?v=wCyJXo3RfWw
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:42
Előzmény: #9778  Törölt felhasználó
👍
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:38
Ha vki elmondana, h miert ne ismernem be h Balazska vagyok ha a Balazska vagyok vagy fagyis akkor happy lennek. Illetve ha a nem mukodik a moderacio es ki se vagyok tiltva a teljes forumbol ( marpedig csak ugy tudok lajkolni meg dislikeolni tobb ember neveben) akkor miert nem irok sehova fagyis es Balazska neven? Sőt ide miert ne irnek ahol mindenki tudja h nem lehet moderalni. Nonszensz. 
Clint te Billent vagy, emerald Krisztike, feketemelos Dexter atya, Humanoid meg Kajli. Eleg Lacikas lett, de nem baj neki mindent is lehet... 🤣🤣🤣 
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:36
Előzmény: #9782  Törölt felhasználó

Igen, a humor hasznos. De most már nem vicces amit csinálsz. Hergeled az embereket. Engem nem érdekel, amikor szívod a vérem, de vannak olyanok, akik ezt kevésbé jól viselik. Asszem túl türelmes voltam...
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:27
Előzmény: #9778  Törölt felhasználó
Ja szerintem se kene hagyni Lacikát, mert tobbszor belekot a masikba, aztan ha az vedekezik azt le kell romanozni, te is a beidumolo vagy ugy latom, ha a gazda kiskutyaja szereti lehugyozni a labad, inkabb elturod, csak hogy maradhass. ☺️
Törölt felhasználó 2022. 08. 07. 08:21
Előzmény: #9776  emerald
Igen foglalkozz a sajatoddal, vagy foglalkozz mindenkievel. De hogy csak az enyemmel az mindent elmond. Ha azt mondom neked 9-szer h te valojaban Krisztike vagy, te meg 9 -szer h mondod h nem, en meg 10-jere is akkor nem tudom ki a genny es nem tudom ki a troll es a provokator. Johet az uj topic mert hogy itt egyes embereknek minden meg van engedve. 
U.I.: humanoid nem vagyok Balazska, ergo a kedvenc trollod se vagyok. De ha igy megy ez itt h Lacika kinevez valakit valakinek, akit ezt felhaborit, majd uj topic jon ezert hat ez megnevetteto. Legyel te az uj O1G kicsibe, gratulalok.

Topik gazda

aktív fórumozók

friss hírek További hírek