Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Az a szép ebben, hogy bármikor àtrajzolhatod. Meg is tetted :D
Törölt felhasználó2022. 06. 22. 17:10
Múltkor valaki kérte a CPE-t.Én várok benne további esést. Lemehet 41-ig, de akár 27$-ig is. Időben még hónapok lehet, amíg elindul fel. De lehet, hogy csak jövőre. Egyelőre rövid a korrekció. Szerintem nem kell vele kapkodni. http://keptarhely.eu/view.php?file=20220622v01xm8ymr.png
Törölt felhasználó2022. 06. 22. 16:43
Simán elmehet 11830-ig az NDX, de én rányitottam egy csomag shortot.
CSak szét kell nézni. Szemmel is jól látható hibbant állapotok vannak nemcsak az ingatlanpicaon, hanem a teljes társadalomban. Mint a felbolydult méhkas. Nagyon nehezemre esik elviselni ezta fullasztó buborék-állapotot. Nagyon várom a végét.
A stop ekérése aktiválja azt a megbízást, amit választottál. Piacinál, mint a neve is mutatja, piaci áron eladja azonnal. Limit árnál viszont egy adott áron jelenik meg a megbízásod. De ha nagy gap downnal nyit, akkor átugorhatja a piaci ár és nem fog teljesülni.
Az egész hospitality industry-t a covid tette tönkre, ebben igazad van, de a limitált szériás Ferrari-ra COVID előtt és mindig is várni kellett, pont ez a lényege. :-) Londonban éltem, a "gazdagparaszt-vakítás" világában, ott aztán minden van, és ahogy szokták mondani, mindeki a saját szintjén nyomorog, ők is, amikor a világ luxus "egészségresort"-jaiban megvetetnek velük napi kb 1000 EUR-ért olyan egészségszolgáltatásokat, amiknek semmilyen tudományos alapja nincs, és még sorolhatnám.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen