Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
En adtam egy plusszt! :))Mert nem tudom miert kell minoszolni egy kerdest valakinek. Az FF csopiba mult heten is beneztem espont lattam kaptal vagy 5 munuszt,egy kerdesre. Sose fogom megerteni, hogy egy kerdest miert kell minoszolni. Na mindegy. Szerintem dicsoseg hogy nő letedre, nem a szempillaspiralig terjed az erdeklodesed, mint sokakanak.:)
Jovo tavasszal beslattyogok a Navhoz. Es megkerdezem, hogy ezt a pitianer nyereseget, hogy kell adozni. Ugy emlekszem sima 15% mar csak. Kraken vagyok eleg korrekt a ceg. Szerintem nem.lesz.ptoblema. De ismetlem pitianer, tetel a nyereseg. Szoval nem en huzom ki az allamhaztartast a kulimaszbol:)
Szerintem az alapító egy kicsit idealista volt, bár valószínűleg így érte el a terjedését. Ha levédette volna a technológiát, akkor lenne most egy blockchain-es vállalat, mint a MSFT, és az is lehet, hogy még tartaná is magát, meg maga a technológia is fejlődne, be lehetne fektetni valamibe, aminek tényleges értéke van.
Egyszerűbb az adózása mint bárminek. Asszem csak SZJA-t kell fizetni, azután az árfolyamnyereség után, amit a fiatra váltásokkal elérsz. Upsz. Most lebuktam, hogy stikába kriptózok :)
Nem biztos az. Ha pár száz dollárért dobálják majd, akkor 1% játékpénzt bele lehet tenni. Csak az adózással ne lenne annyi baj. Ahogy olvastam negyedévente kell valamit csinálni, még akkor is, ha nem realizáltad a nyereséget. Rémlik valami ilyesmi, de lehet azóta már változtak a magyar szabályok.
Még tartják magukat. Egy teljesen értéktelen BTC jelsorért annyit adnak, mint egy olcsóbb újautóért. Majd 100$-on filozofálhatunk, hogy értékénél van-e.
Nekem mondod. Tudom en. Csak az eth olyan cuki volt az okos szerződés techjevel. Es a legjobb volt a kriptok kozott. Sose volt masom azt az egyet, uccsot, megtartottam kabalanak. De ugy latszik kampo lett végleg . Igy.mulik el a kriptomiliomosok dicsosege
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen