Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Ok, köszi. A gázunk ma is összeomlik? :-) Éjfélkor azért sajnáltam, mert leverte a stop-omat, ami a félpozira nullán volt, de a másik felére nem húztam fel a stop-ot, pedig akkor nyerőben kiszállhattam volna.
Már majdnem az én kedvemet is meghoztátok hozzá, de nem teljesen értem IBKR-en hogy megy ez a futures kereskedés. Ír valami több tízezer dolláros margin követelményt, ami furcsa meg van ennyi szabad cash bőven elérhetően... Kár, pedig valami fagyipénzzel megjátszottam volna az áprilisit, de nem tiszta mi is az a "NG Mar29'23" 😅
:) jaja hat tovább tart a fordulas mint bárki gondolta volna (kivéve atyát) :) , de amugy meg nyugisan el lehet szotyolázni ezekben a pozikban, hosszú a hét. ez valami iszonyat megnyúlt szerkezet már épp azért fordul rohadt nehezen, long vagy azt csinalja amit en, vagy ül bukóban 3-4-5-ről, mindenkit megfacsartak. azt hittem a jan26 lejáró szallitással abbahagyjak a facsarast, de még rádobtak még 1 kört. viszont ha megnezitek a gaz hetest, 2022 aug-tól van 1 x 8 piros hetes gyertya és esett 10-ről 4.9-ig 51%, most vagyunk ebben a 8. heten (historikusan nem is lattam nagyon ilyet), és 7.1-ről kezdett esni, most 2.7 mondjuk. 65% körül esett, eddig, a 7 het alatt. meglátjuk.
#18: "Ha van egy háremed 40 hölggyel, egyiküket sem leszel képes valóban megismerni." 40: "Nem akarok 2m magas akadályokat átugrani. Inkább 30 centis akadályokat keresek, melyeken könnyedén átléphetek."
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen