Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Jó lesz az szerintem 👍 Ha nem lennék teljesen hülye az autókhoz, akkor fundamentálisan utánanéznék, hogy mennyit is érhet szerintem a cég. Bár Musk mostanában nem a kedvencem, lehet jobban járna a cég egy másik "full-time" CEO-val...
Tényleg, elfelejtettem az öreg Jeremiást. Remélem felszívta magát az ünnepek alatt és odacsap az asztalra. Valószínűleg egész januárban menni fog a dumálás részükről, mert soká van még február. Köszi a választ.
veszélyes időket élünk ráadásul holnap beszél Powell ....talán a szpícsig áttörve a h4200 MA-t betölti a likat aztán felballag 3980 köré (onnan elsőre illene lekoccolnia és ujratervezés szükségeltetik)....de aztán Powell minden fog majd ütni szvsz
Sírva-vígadva megyünk most 4100-ig (S&P500)? Mit lát kipcsák szemed? Illetve, ha ez összejön és kitörünk a csökkenő trendvonal felé az számít-e valamit?
Maximum arra érdemes figyelni, hogy van olyan időszak az "óra átállítás" (daylight saving) miatt ez csúszhat 1 órát, de azt úgy is észreveszed, mert már este 9 kor zárás van itthoni idő szerint.
Pontosan ,az sajnos látszik, hogy kissé megrendültél (tegnap csak 12 posztod volt csak itt).....:( Ne légy szigorú hercegnő , mint Báthory Erzsébet....:) https://www.youtube.com/watch?v=k2z0HlnMhTU
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen