Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Szemmel jól látható a folyamatos és megállíthatatlannak tűnő fejlődés a faluban Lehet a hanyatló svájci falvak lakói besárgultak a rozzant putriaikban a videó láttán. Nagy a jólét munka van , közmunka is és a nép elégedett a főnök intéz mindent. Szerintem a földi paradicsomból láttunk egy irigylésre méltó darabkát. A kipcsák Kánaán. https://coub.com/view/1tycdx
Nem most készülök halni, de 40 éves már nem akarok lenni. Ez az élet nem nekem való. Mindig csak részegen tetszett minimálisan a világ. Józanul már borzasztó.
Középiskolásokat. 13. éve vagyok alkoholista. Valóban sok fogam rossz, lassan rendbe kéne rakatni. Pókeren tényleg nyerő vagyok. Barátnőm nincs. Tényleg a Fideszre szavaztam áprilisban. Bérkommentelő még nem vagyok. Érdekel még valami?
Kamus troll inkább. Egyetemistákat korrepetál. Alkoholista 11 éve. Hiányoznak a fogai. Pókeren nyer milliókat. Barátnője van. Fideszszavazó, 32 évesen fidelitasos bérkommentelő. stb. stb.
Nem önsajnálat ez. Megvan az oka miért iszom. Nyomós okom van rá, hidd el. Nekem ez egy terv hogy készítsem ki magam 35-40 re teljesen az italtól. Én meg akarok halni. Nem szeretem ezt a világot.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen