Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Erre mondja azt a Főnök, hogy 100 % fölött minden forint ajándék, ma kaptunk egy kis ajándék pénzt. Hogy holnap mi lesz azt még két öregasszony se tudja, max. a Főnök sejti. Te megtartottad?
Üdv újra itt, nem voltál mostanában túl bőbeszédű. Nálam az volt a baj, hogy nagy része 31,5-ről volt, ezért nem volt rajta extra pénz, de aki a kicsit nem becsüli az a nagyot nem érdemli. Te jól tudtál visszaszállni?
Én eladtam minden ezüstömet, egy részét 31,9-en, viszont adtam el a csúcson is. Mivel az aranynál dupla csúcs veszélye van, az ezüst túlvett volt, valamint tulajdonképpen célba ért ezért döntöttem az eladás mellett. Holnap majd meglátjuk, hol lesz érdemes visszaszállni az ezüst paripára egy rövid vágtára. Köszi Főnök, hogy itt vagy velünk.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)