Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Tegnap vettem azért vissza szépen. Sokáig nem merem tartani annyira ránatják össe vissza. Mondjuk 21 -es ar körül kereskedek vele na ha onnantól tartom ......
Az van hogy egyre feszültebb a helyzet, mindenhol háború, megtámadja, ledombázza, terrorveszély, ezeket a szavakat olvasom folyamatosan. Szerintem ezért emelkedik, nem azért mert most hirtelen ennyi ezüst kellene a világba, vagy menne az ipar. Egyszerűen ide menekülnek rengetegen.
kérdés hogy Európa is Bevásárol, vagy realizalas indul, kis visszanézéssel.. persze ahogy a cikk is írja, a geopolitikai helyzet hozza ezt most. szóval bármi is lehet. aggodalom a köbön
személyeskedés nélkül, Aki figyel rám tegye, aki nem az meg menjen.... Ajánlatom, álljatok le a vásárlással! Shortot se nyissatok!!! Lesz még lehetőség, de nem a mostani a jó alkalom! Puskaport tartsátok szárazon! Jővő hétre! Türelem!
Hogyan bukkanak fel fura, megkérdőjelező alakok ezen a fórumon? Kik támadják azokat akik "talán" nem is értik miről van szó? Ki az aki rágalmaz akár egy olyan embert is aki, basszus tényleg fémes szaki? Miért áll az OTP , Richter?!
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)