Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
igen, én voltam.. és lám tessék :) pedig akkor még az is téma volt, hogy visszanéz-e mondjuk 23 alá :D nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan 30 lesz.. esetlgeg juniusra..
Közel a 3000-res certi. Emlékszem 1 hónapja még azt tervezgettük milyen jó lenne a 30 dollár, hogy 3000 lenne és 3x-ozna, még valaki tán ki is számolta hogy 1000 -> 3000 Ft lenne :D
Lássátok kivel van dolgotok: A 25-25,78 közötti zóna nagyon erős támasszá vált a kitörés miatt. Távolabbi célár a 31,25 környéke lehet, amely célár az elmúlt év oldalazásából adódik. Ellenállások: 29,68; 31,25. Támaszok: 25,78; 25.
Én ugyanezt gondolom. Az egész számokat nagyon szereti. Mindig ha elér egy újabbat, akkor ott a következő. 29 megvolt úgyhogy 30 jöhet. És valami Gyula féle elemzés rémlik hogy 31 körül van ellenállás. Tán erste vagy privát banking valami volt lusta vagyok megkeresni de emlékszem 31 egész valamennyi volt. Lehet addig simán megy.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)