Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Nézegettem , érdekes , hogy vezető értèkesítőnèl 1 uncia filharmonikus ezüstèrme 13ezer ..... és találtam máshol ahol 12 ezer .....ja és nem neve nincs helyen....ez azért durva különbsèg..
TA elemzés fontos! De én műszaki ember vagyok, tudom ez kicsit olyan mint a horoszkóp. Viszont van tömeges befolyásoló ereje! A tőzsde legnagyobb ereje pedig a tömegek hite!
Képzeld el mikor sok éve kezdő voltam! Beszálltam arany shortba, jó nagy pozícióval. Majd éjjel a kínai jegybank bevásárolt! Mire kinyílt a BÉT már ki volt ütve a papírom! Stop se védett meg hiszen ázsiai kereskedési időben nincs Erste árjegyző sem…. Minden certifikát aminek az árát a kereskedési időn kívüli eszköz árfolyama befolyásol azt hibázott terméknek tartom!
Ne certizzen fémmel aki ki akar hullani a fém piacról ! Örülök, hogy páran legalább funda figyelmeztetésem, ajánlásom figyelembe veszik! TA a fémeknél nagyon nem alkalmazható spekulatív vagyis rövid távra! Itt a napos de inkább hetes, hónapos chartok érnek valamit.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)