Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Aranyat tovább verték mint tegnap vártam. Bár tegnap is már 2620 alatti számokkal számoltam Valiznak. Nem fogják jobban leverni mert utóbbi időben menedékként sokan ide mentek. A kötvények is kínlódnak. Ha konkrét számot szeretnél akkor azt mondom 2587 d e az a vég. Szerintem ezt sem fogja elérni, de certifikát vásárlásnál erre lehet készülni.
+++ ennél többet nem adhatok. -Szerinted én hajnali 1 körül felkelve az asztali számítógép elé pattanok? :) Hajnalban kelek IPAD-ról figyelem ágyból a piacot. Utálom, de ez van. Viszont az ágyból tudom kontrolálni a folyamatokat. :)
Szerinetm most WB sem nyugodt! Én meg főleg! Ma 2000USD tőkeemelést kellett végeznem külföldi brókeremnél, hogy tudjam tartani az esést. Nem sok az összeg, a lényeg szerintem egy "kezdő" külföldi brókeres ma kirepült a számláról. Ha bárkinek kell ez ügyben tanács szóljon! Nem én vagyok a szent grálll csak van pár trükköm és tapasztalatom.
Hm... U.S. EIA Weekly Cushing, Oklahoma Crude Oil Stocks1247K -- 840K Ez is emelkedett, ami azt jelenti, hogy a Cushingban tárolt nyersolajkészletek az elmúlt héten 1.247 millió hordóval növekedtek, míg a korábbi héten a készletnövekedés csak 840 ezer hordó volt. Tehát betáraztak rendesen. Nyilván féltek a Közel-Keleti csetepatétól, de ha ekkora a túlkínálat, akkor nem csökkennie kellene az árnak? Vagy ez a felfelé mocorgás csak a longosok beültetése a hintába?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)