Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az a bajom 74 de inkább 75 fölé nem tudom az olajat elképzelni .. ezüst arany talán álljon gáz még mehet le kicsit ..dollár index meglepően erős 105 fölé nem megy 🥷🏼
Ugye láttad hajnali bjegyzésem, hogy a Kínaiaknak drága az arany ezért vettek egy bányát. 1 milliárd dollárért! -ez tudjátok mekkora pénz magyar viszonylatban?!
soha nem vplt még egyszerre 3 hurrikán az Atlanti-Óceánon. EU meg főleg karadt. De most kap. Ez jelzés, hogy valami megváltozott4 De nekünk nagyobb baj, hogy az Atlanti útvonalakat eltéríti.
Én le vagyok százalékolva. Őszintén megélek abból is, de soka napelem, kút, vízpart..... Stratégiám, hogy mindig a következő 3. év havi megélhetését termelem most ki. OV. az mondta 1 M lesz a jövedelem pár év múlva. Ez nagy feladat! Most már ennyit kell előállítanom a 2026-os évekre. . Nekem ez a stratégiám, van betegségem, van tőkém.... HI-Hi
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)