Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Szokatlan, nagy kamatvágás után erősebb a deviza mint ez előtt ez ....... Kína szarakodik manipulál, de a nyugat is alkalmazkodik hozzá- Ilyet még nem látott a világgazdaság, hogy évek után kamatot csökkent , gyengíti USA a dollárt erre növekszik. ?????????
Most perpill egész kényelmessé váltak a pozícióim. Minimális mínusz van ezüstön és olajon is... dehát mire kinyit újra a BÉT, addig ugye sok víz lefolyik a Dunán... :D
Nekem tl122 van olajból, most 250 db, 50-et eladtam. Az a baj ezzel a szarral hogy tényleg ez a 250 db is majd' 2 millió Ft... Igaza van Neddennek inkább talán a gázzal kéne foglalkozni. Most emelkedik 2 dollárt , azon van felfelé kerekítek 200k nyereség nem valami nagy cucc. 2500 darabom meg sose lesz belőle amivel már lenne értelme szórakozni ... Akkor inkább ezüstből a 2500 darab és ott a 2 dollár fel az majd' 2 misi nyerő, egy cseppet jobban tetszik
Vettem ma aljon, meg tegnap viszonylag magasan. Most dollárra azt nem tudom megmondani pontosan, hogy melyiket hol, de azt igen, hogy 73,8-nál vagyok nullán :D
Köszi LOL, ezzel most nem tudom összehasonlítani, de azért leírom mit kavartam. TL104-et vettem elsőre, sávosan. Átlagom 7920 volt, majd az emelkedést látva eladtam 40%-át betettem és el is ment záráskor, mert persze jelképes mennyiség helyett többet vettem az esésben, mint próbára szerettem volna.
Nem is tettem be megbízást! Tőke feltöltést tettem, hogy tudjam fedezni a margint. Az nem volt benne a tervemben, hogy ma én erős dollár mellett felutalok pénzt a brókerrhez. Ez teljesen más mint amit vártam.
Most nézem, a franc essen bele... annyira elvitte a fókuszt az olaj meg az ezüst, hogy elfelejtettem OTP shortot nyitni 700 felett... pedig akartam :///
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)