Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Short az én véleményem szerint nem nyerő a fémek piacán! Tudod viszont nyerő, hogy ma a kertemben levágtam a füvet! Ez azt jelenti szép a kertem és türelmes próbálok maradni!
Én erősödésre spekulltam még adatok ide adatok oda. Rossz logikát követek? lehet. Igazból volt egy érzésem hogy a 28 USD rázós lesz..Hosszabb tvon egy mp-ig nem kétséges szerintem hogy lesz ez 30, 40 USD ahogy írjk az elemzők.. Most nem szabd ugrlnom. Nem állok szerencsére rosszul. Amit az EU-i tőzsdék szétcsesznek zsia lassan javítja-kérdés az USA hány nap után indul be. De most azt nem tudom ha tvezetési szmlra teszem tudok -e onnan egyből EUR-ban ETFre vltani..vagyx kivrhatom még jóvírjk 3 nap..az meg ezüstnél kurva hosszú tud lenni..
Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst, napi: A 25 felett a 28,125-ös természetes szint volt minimum megcélozható. Itt lehet, hogy jön egy kis megálló, a korrekció beleférhet a mozgásba, de a trend él, így maradhat a vétel keresése még. A 25-25,78 közötti zóna nagyon erős támasszá vált a kitörés miatt. Távolabbi célár a 31,25 környéke lehet, amely célár az elmúlt év oldalazásából adódik. Ellenállások: 29,68; 31,25. Támaszok: 25,78; 25.
Szerintem, hogy ma mi lesz senki nem tudja. 27.6- ig lemegy e? Talán PPI adatra. Ez a Irán -Izrael konfliktus megrengetheti a világot. A Perzsák önmérsékletén most sok múlik! BBC hírekben Biden elítéli Izraelt, de megígérte aktívan megvédi. Nő a feszültség! Ez bizonytalanság, de nem csak a fémpiacon. Oroszok meg nyerésben, nagyon mennek előre.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)