Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Jó döntés a türelem! Fémből van arany, ezüst palládium pozícióm. Nem óriásiak ezért hagyom. Bízom reggelre a stoppok nem vágják ki őket. Ha meg igen akkor kezdek lentebbről.
Hú én már annyi meglepetést láttam ázsia miatt, hogy felsorolni is nehéz lenne. Kisebb korrekciót nem tartok kizártnak, mert ott is realizálnak. De utána szerintem beindul. De lehet megvolt ma az adatközlés előtt a sok zárás és sokan visszalépnek a piacra. Utóbbinak nagyobb esélyét látom. Láttam jelét a mai realizálásoknak, de hogy kik okozták azt nem tudom.
Kicsit nagy a volatilitás! Már pluszban előbb mínuszban …. Én ûlök a megnyílt pozíciókon. Nem sok de van ezeket 29.99 alatt be nem zárom. Ázsia érdekes lesz!
Csak 200 -at sikerült csípnem a short -ba voltam szépen jöt is de ez a csodás KH rendszere nem enged megbízász módosítani törlés, majd uj megbízás és mire beadtam már bőven felett járt.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)