Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Hihi Ezüst régi certifikátom nekem is veszteséges. Még. Tartom. De egyik nap Te is láttad ha eladtad volna veszteséggel ezt bevállalva és alább visszavetted volna már máshogy állnál. . Ez nem részvény, és baromi nehéz bevállalni a pillanatnyi veszteséget de muszáj! . Apám sakk bajnok volt. Sokat játszottam vele. Csodálkoztam néha amikor leütöttem a királynőjét. Azt gondoltam, na most enyém a meccs. Majd 3 lépés után mattot kaptam!!!!
Legyen! Nálam már a gép kereskedik érzelem mentesen. Tök mindegy milyen irányban de fémeknél 200 pont csúszóstopom van. Lehet 500 pontra kellene növelnem?! Devizapáron 50 pont. - Lényegében a robotom kivár. Amint profit van számolja a pontokat veszteség nélkül zár. Ha elindul másik irányba arra nyit ugyanígy. - GBP/USD és XAU/USD páron fut most a Dark Venus
Valiz már megint 1 gondolat! :) Ez így nem jó! Az a jó ha vannak különböző nézetek, de, hogy mi mindig egyet írunk gondolunk az nem vezet előre..-:) Nevetek ezen , nyilván vicc amit írtam, de látod ez van.
Bocsánat Colombo, hogy beleszólok! TL20 szerintem arany Certifikát. Biztonságos és jól fizet. (ajánlott) TL 25 az ami a legbiztonságosabb ezüst certfikát KO ár nagyon alul van. . Én belevettem az ezüst TL26-ba is. KO körülbelül 26 USD de a határidős ár nagyobb toleranciát enged meg. Nyilván nem nyitsz stop nélkül pozíciót! -Vagy ha mégis. Nincs most a piacon rossz, veszélyes ezüst vagy arany certifikát. . Ajánlatom: Arany TL20 -akár hosszú távra Ezüst TL 26 stoppal. . Stop Farkasfu TA elemzéséből is látható. . Tudd, ha válság vagy választási év van rv. piac általában esik. Előkerül a nemesfém. Az arany a főnök, de az ezüst mindig megelőzi a növekedésben! Ennek ára, hogy ezüstre tágabb stopot kell berakni. Sőt le kell nyelni pár hónap zuhanást is. . Az ezüst olyan mint a vipera! Váratlanul tud támadni! Ha tudod, hogy óriási a volatilitása nem ér csalódás.
Igggen. TL20 meg szuperbiztonságos, ha teljes nyugalmat akarsz. TL25 a legjobb, mert odáig nem mutatnak Farkasfűék pingvinjei. TL26-ot többször gondoltuk nagyon jónak, de nem biztonságos. Napizni tökéletes, de ha nagy szakadás lesz, akkor annak is annyi lehet. ( most rolloverkor 0,5 dolcsival emelték a KO-ját, ha jól emlékszem.) Nekem 25 és 26 van, de cserélgetem át 25-re inkább. ( Minden új TL certi ki lett már ütve, az első kb.1 hetet élt.) + aranynál TL20 a biztonságos, jó termék.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)