Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Remélem hasonlóan megyünk mint amikor az olaj esett. Ott amikor a long stoppokat elértük mindig jött egy nagyobb esés itt meg mindig fentebb és fentebb 😁
én 2412őn vettem multkor. masnap lement 28xxig.. vegul 2886os atlaggal voltam benne, 2526on tudtam eladni. nem mérgelodj, nem buktál, lesz még lehetőség!
Ez nem rv piac. Húú de sajnálom eseted! De mégsem! Nem cinikus vagyok hanem ismerem ezt az eszközt. Itt lehet nagyot hibázni de gyorsan ki lehet javítani. Kulcs az eszköz sokak által rettegett volatilitásában rejlik. Ha egy MBH papíron bukok kb egy évet kell várni mire kijavítom a hibám. (elkövettem ezt a hibát) Itt nem! Hetek, hónapok okoznak olyan mozgásokat amit ki kell tudni használni. Hát egy XAU/USD M1 eszközön élőben látni egy fontos adatközlést meg szerintem önmagában óriási élmény! . Mit tapasztaltál kilövést. Azért nem ajánlom senkinek a shortot itt. Legfeljebb nagyon rövid ideig és tudva mikor kell. Itt bizony az idősávok is fontos szereplők. . Örülök figyelmednek! Én is mindig tévedek. De itt ki lehet javítani viszonylag gyorsan. . Long még nem futott le...... csak rakjál be stopot!
:) Valóban rendkívül jó a topik! Köszönet a tagoknak! :)))) Az alkotó a kíváncsisága és tudásvágya miatt nyitotta - vesztes már nem lehetek! :))) Álmaimban se gondoltam, hogy ennyi fejfájást okoz, és ennyivel impulzívabb a BÉT-nél, de imádom! :D Köszönet Beze-nek, aki felkeltette az érdeklődésemet! :)
Ahányan vagyunk mind egy célért vagyunk itt! Pénzt keressünk. Csak ez a topik a piac adottságai miatt nem arról szól, hogy veszekedjünk egy P/E osztalék, meg stb. céges adatokon, meg mindenféle mikró dolgokon. Például az OTP fórumban mindenki bizonyítja milyen szuper a cég mert .... Nálunk eleve fel se merül ilyen! :) Ki az aki az aranyat, ezüstöt de akár az alumíniumot, uránt kérdőre vonná? :) . Erős a topik, csapatunk meg lehengerlő., mert szerencsére aki nem szűk látókörű itt olvasgat véleményeket. Mindig meglep engem amikor új hozzászóló érkezik és megosztja véleményét, amiből kiderül sokan figyelnek ám minket csak nem mindenki szól hozzá a topikhoz aktívan. Ami nem baj! Szerintem olvasottságban már verjük az OTP topikot is! (csak az én véleményem) De ezt ki kell érdemelni valamivel! Ráadásul frissek vagyunk, mert ez az a piac, eszköz ahol óráról órára peregnek az események. Sőt egyre többen segítenek minket hozzá is szólnak csevegésünkhöz. Bukunk, de azért van sikerünk is. Itt gyors a változás ha valaki betartja a szabályokat. . Nagy öröm nekem, hogy egyre többen vagytok szakértők és látjátok a világpiacot befolyásoló dolgokat! Baromi jó ez a topik! Köszönet az alkotónak! . Tuti Te sem gondoltad ez milyen más mint egy rv. piac...:) THX
Képzeld, Nedden, olvastam tegnap, amit írtál a 2 475-ös aranyról, és ha 2 475-ön nem is, de 2 483-on tudtam venni. Alig hogy megvettem, elindult lefelé. Ott dekkoltam mellette vagy 2 órát, mire feljött úgy, hogy el tudtam adni veszteség nélkül, nullán. Erre... alig hogy eladtam, nem telt el 2 másodperc, és kilőtt 2 497-ig! Ilyen rakétát még életemben nem láttam- A guta ütött meg.
Mondtam tegnap, hogy jól járt aki belenyúlt az arany 2475-be! Az mára majdnem duplázódik tőkeáttéttel külföldi brókernél! . De a honi certifikátosok is örülhetnek! Aminek én is örülök! . Óriási a mai nyereség. Tessék rá vigyázni! Ha nincs csúszóstop zárjatok! Holnap NFP bármit hozhat. Az a biztos pénz ami már megvan! . HI Hi Fogd a pénzt és fuss! . Ha valaki jól járt, majd egyszer meghívhat egy sörre a bankszámlaszámom szívesen megadom!:)
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)