Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
VAlíz állj le a vásárlással! Meg kell várni a kibontakozó trendet! A meg nem nyitott pozíció is pozíció! Ezüst nagyon billeg, BMW aljat talált. Türelem!
mérges vagyok az ezüstre most, ilyen se nagyon volt még, a mérgem a Ricsiből ide szállt. de igazából magamra vagyok hogy péntek du elkezdek nagybevásárolni...
Ricsi ma elviszi a fókuszomat, de fél szemmel figyelek. Van ott egy "madárka" 31,725-ön. Na vettem rá TL29-ből 1000db-ot. :) https://www.tradingview.com/x/YVcAVfe9/
Megint hatalmas a várakozás ricsinél, még mindig az én eladásom az utolsó 1999 ft-nál. Nekem meg az jár a fejemben, hogy a részvényeket is eladnám 9700-nál. De ezen még gondolkodom. Ismétlem, nem bizom benne, de azért még kitartok.
Á, nem vettem annyi 29-et, és nem is veszek többet. Megpróbálok nem a mohóság csapdájába esni. Van 1400 TL26, 500 TL29, és vettem, illetve még folyamatban van a családnak kb. 800 db TL 25. Azért ez, mert a bankban nincs TL 26. Közben nem vettem észre, hogy nem teljesült 200 TL 28-as vételem, de hamarosan pótolni fogom talán.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)