Én nagyjából ráérzek ösztönösen arra , hogy merre lesz az irány .Ez az esetek nagy részében stimmel Ff chartjaival is . Most is érdekes , hogy szerinte sem ideális az eddigi csúcsunk. Persze tudom örüljünk mindennek egy szint felett . Amikor kitört az árfolyam aláírtam volna egy 38 -at . Most meg van az a hülye érzésem hogy 40 fölé kell szúrni XAG/ USD s amilyen fax vagyok rá is pakoltam erre a pozíciómat , bővítve még ti shortoltatok. A másik ami miatt ész az ideg a commerz . Nem tudom elengedni a 33 -at .pedig tudom hogy most rövid távon nem ideális dolgok történtek, hírek stb.. Bejönne ez a 2 céláraikból komolyan mondom az idei évet lezárom. De lehet így is azt átmegyek állampapírba . Munka közben futkosva nehéz koncentrálni ide is . Kezdek elfáradni . Röhely az is hogy nem a pénz motivál csak hanem a sikeres elképzelés .. tényleg elfáradtam..
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)