Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Ricsi és az OTP szépen muzsikált.Reggeli vételem nem ment el, lehet jobb is így , határozottan elindultunk fölfelé a jelentések előtt mindkét papîrban,A baj csak az, hogy az OTP-ben még mînuszban vagyok., a Ricsi már kezd jól kinézni. Üdv. Mindenkinek a meleg vîzből is.🚣
Erste: . "Az amerikai indexek emelkedéssel kezdték a mai napot, azonban a volatilitás felerősödhet a választás eredményére várva, és a (rész)eredmények közzététele is nagyobb mozgásokat eredményezhet a részvénypiacokon." "Rég nem látott mínuszban az amerikai kereskedelmi egyenleg Az Egyesült Államok kereskedelmi deficitje szeptemberben 84,4 milliárd dollárra nőtt, meghaladva a 84 milliárd dolláros konszenzust, ami egyben 2022 áprilisa óta a legnagyobb hiány. Az export 267,9 milliárd dollárra csökkent, főként a gyógyszerek, a repülőgépek és a nyersolaj kivitelének visszaesése miatt. Az import 3 százalékkal emelkedett, új rekordot elérve 352,3 milliárd dollárra nőtt, elsősorban a számítógépek, személygépkocsik és félvezetők behozatalának köszönhetően."
népi megfigyelés, gizi valamért azt szereti, ha erősödik a dollár a többi commodityvel ellentétben, valószínű semmi összefüggés, csak észrevettem már többször is
azt én se veszem, csak a 44-et, nem akarok pórul járni otp-ben is csak részvényeim vannak, meg molban is, azokban egyikbe se bízom annyira mint a Ricsiben
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)