Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
😂 másról se beszélünk hetek óta. . De jobb később , mint soha .. Plusz msci súlyozás, plusz japán jegybank , plusz OTP , Richter jelentés jön .. Szóval most dől el kb hogy jövőre 20 K illetve 12 K vagy megyünk a pincébe 😂👍
én az amerikai piacra szamitok nagyon vraylar tekinteteben. ha nyerne trumpli, sok demokratanak kelleni fog.. ha meg nem, akkor megy tovabb az ertekesites a sargakoves uton :)
most eszméltem rá hogy csütörötökön fed döntés is lesz! Ha csökken a kamat örömködés lesz? + addigra meglesz az elnök is! Elmúlik a bizonytalanság. Nem tudom miért de most én vissza nem térő alkalmat szagolok a levegőben. Vagy csak magamat akarom vele nyugtatni tudat alatt??
Azért az vicces, hogy a két papír esetében ezt az emelkedést 450M Ft-ból hozták össze... máskor milliárdok égnek el fele ekkora mozgás közben... Ebből is látszik, hogy nagyon sokan kivárnak most. Inkább csak a spekák mozgatják a papírokat.
ott lehet a megoldás, hogy hányadik szakasz volt a csúcsa! Ha harmadik, akkor pont elég egy ekkora esés 4.-nek, "de lehet nagyobb is"! Ha az 5. szakasz volt, akkor nagyobb esést kíván.. ! Szóval hmmm :))
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)