Furcsa is lenne, ha egy piramisjátéknál a negatív hírek lennének túlsúlyban. Óriási pénzt költöttek már a reklámra és jócskán hoz is a konyhára. Az ilyen divat éltetőereje éppen a csoda hírdetése és az újonnan felnövő nemzedék nemtörődömsége. A fiatalok-tisztelet a kivételnek- felelőtlenül élik életüket, esztelenül beleugrálva mindenbe, amit szépen becsomagolnak.Ha jól belegondolunk, nem is biztos, hogy az internet is jó irányba változtatta meg az emberiséget. Az emberiség a felugró reklámokból tájékozódik, amit pszichológusok kreálnak, a minél nagyobb nyereség érdekében. Nem is gondoltam volna, mekkora biznisz az emberek manipulálása. Az egyik legnagyobb haszonélvezője a politika, ahol egy forgatókönyv szerinti sakkjátszma folyik, ahol először a gyalogost feláldozzák, csak a végén a király győzzön. Az időzítés is nagyon fontos, olyan mint a sportolóknák a csúcsformába hozás.
.....tudom keresni lehet vele és nem is irigységből írtam, de hogy ez váltaná meg a világot, azt kétlem. Csupán átrajzolja a milliárdosok ranglétráját.
Különben a szlovák pénzügyminiszter tegnap jelenette be, hogy már vizsgálják, hogyan lehetne megadóztatni és felügyelni a rendszer.t Az EU val együtt dolgoznak rajta, mivel csak közös fellépéssel lehet megoldani.
.....tudom keresni lehet vele és nem is irigységből írtam, de hogy ez váltaná meg a világot, azt kétlem. Csupán átrajzolja a milliárdosok ranglétráját.
Különben a szlovák pénzügyminiszter tegnap jelenette be, hogy már vizsgálják, hogyan lehetne megadóztatni és felügyelni a rendszer.t Az EU val együtt dolgoznak rajta, mivel csak közös fellépéssel lehet megoldani.
Ez már hihetetlen: gazdagabb egy kriptopénz alapítója, mint Zuckerberg
Ugrás a cikkhez