380 milliárd dollár. Ennyit ér jelen pillanatban az összes Ripple, mely értéke csak tavaly 36 ezer százalékot emelkedett. A "turpisság" a Ripple esetében, hogy nem egy decentralizált kriptopénzrõl van szó, így az összes Ripple
ahham :) most is van eladó ebayen, csak enyhén túlárazott ;)
Törölt felhasználó2018. 01. 05. 13:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
Blokkkkkcséééééééééén!!!! Vegyék-vigyék. Itt van, megjelent, a legújabb, a legjobb, a legfrissebb, csak nálunk és csak most, az eredeti, az egyetlen, az igazi blokkkkkkkcsééééén!!! Most szálljon be ebben a világ összes baját eltüntető hiperszuper-jelentőségű technológiába! Nem hiszi? Nem látja? Nem érti? Mit? Hát blokkkkcséééén! Nem tudta az emberiség, mi hiányzik neki, hát eddig hogy lehetett volna élni? Na ugye, hogy ugye?!! Igaz-e, most, hogy el tetszettek gondolkodni, hogy úgy kellett ez az UNIVERZUMNAK(!!!), mint egy falat kenyér???? Hát de tényleg, na! Hogy élhettünk eddig enélkül??? Hát én már el sem bírnám képzelni az életemet, ha úgy ébrednék reggel, hogy nincs blokkkcsééén technológia, az a világ vége ám!!! VEGYETEK BLOKKCSÉÉÉÉNT!
hulla részegen elolvastam a kisbetűst és vállalom a kockázatot, hogy kb bukok 5-10 fontot, kb annyiért vettük :) de már erre sem emlékszem mert macska részegen nyomtuk ebayen lool :)
loool! engem annyira beültettek a ripplebe, hogy eddig +1,046.28% december 5 óta, de 2014 januárjában vettem még ebayről, lool :) szarom le hogy piramis vagy nem :)
komolyra forditva a szot, en regebben mar a mutargy piacon is erre gyanakodtam, es egyre inkabb... egymastol "veszik" 10-szeres aron, hatha egy mokus is beszall... csak a kriptopenzekhez meg mutargy se kell.... a masik, hogy ha a faszikamnak olyan sok kriptopenze van, es egyszerre el szeretne adni, akkor a piac felszivna? vagy 2 db utan mar nem lenne ra vevo? ez a kripto tema mar lassan a penisz novelo reklamok szntjere sullyed... elo embert meg nem lattam, aki ilyet vett...
ehhez először fabrikálni kell egy szabályozatlan online piacot ahol néhány cimbivel egymásnak adjátok el az általatok fabrikált "pénzt" és persze a nap végén elszámoltok ilyen feltételek mellett nem probléma az 1 hét/ezer százalékos rali:) és persze bukni se lehet vele, hisz csak az immel ámmal beszállingózó külsősöknek kell fizetni némi pénzt, akik ennek felében lelkesen terjesztik a fantasztikus "befektetési" lehetőség hírét:)
az a legvadabb, hogy az összes részvényt fel lehet tenni a blokcséjn-re és akár pénzként is lehet őket használni, mondjuk az OTP részvényeid terhére fizetsz az éppen aktuális árfolyamon a vegyeskereskedésben, a lehetőségek beláthatatlanok:)
Ez már hihetetlen: gazdagabb egy kriptopénz alapítója, mint Zuckerberg
Ugrás a cikkhez