380 milliárd dollár. Ennyit ér jelen pillanatban az összes Ripple, mely értéke csak tavaly 36 ezer százalékot emelkedett. A "turpisság" a Ripple esetében, hogy nem egy decentralizált kriptopénzrõl van szó, így az összes Ripple
az eccerű embereket ez nem nagyon zavarja a Goldman Sachs meg gondolom percek alatt utalgat magának bárhová a világon:) de a többi transznacionális bank is hasonló cipőben járhat, szerintem másodpercek alatt írják jóvá a különböző tételeket a saját belső rendszerükön...
na ez jó kérdés! :) én kicsit mindkettőben hiszek, de az bevallom hogy túl nagy a hype most körülöttük.. amúgy egy jó kis videó: https://www.youtube.com/watch?v=Q2YHhLkOO9g
igen, és itt jön a képbe a ripple! ennyire egyszerű, semmi extra! azért ne felejtsük el hogy naponta elindított 5,7 ezer milliárd dollárnyi tranzakció megy át!!
Mit nem értek? Az, hogy HUF-ot átkönyvelni meg átfuttatni azt nem azért nem lehet gyorsabban, mert hiányzik a blokkcsén, nem pedig azért, mert nem akarják - emberi belekakilás a helyzetbe - megoldani, hogy gyorsabb legyen. Még egyszer: Minden számítástechnikai eszköz ott van, hogy gyorsítsanak rajta, csak nem akarják, mert nem érdekli őket, elvannak a hígfoscsiba...
mint említettem korábban: AKÁR négy nap, idézem amit írtam: "az utalás először nostro számlán landol, és onnan akár több köztes pénzintézeten keresztül jut csak a kedvezményezett bankjába a pénz, ami 2-4 napba is telhet"
mit is? nincs meg a technológia a gyors utaláshoz, értsd már meg! 4 nap kontra 4 ms-perc! ez nem handzsbandzsa, csak maximum neked! de ne vitázzunk.... olyan mint verébbel sakkozni!
egy bizonyos szinten túl a hájp már bohózatba csap át:) pl. ezek az 500%/óra ejakulációkat elkövető altcoin-ok már az abszurd humor tartományban mozognak:)
Az lehet, de attól még az érved bukott, ami mellett handabandázól. Szét lehet szedni az összes bullshittet, amit összehordtok a piramis mellé ideológiának "szakértőként"
az utóbbi idők felfutásban több tényező is szerepet játszot, pl hogy dél koreában szivatják a btc-t és ezért átteték xrp ba a zsét ami tiszta és nyomon követhető, ennyi történt.. a következő hype az lesz ha beszáll a Barclays... de most nézz körül, mindehl hype van! de majd jön az a fránya medve is...
"mennyiért is utaltad el az összeget? nézd meg transferwiseal ;)" És miért is annyi, amennyi? Azért, mert a számítógépek ennyit fogyasztanak? Nem amiatt, mert kaszálni akarnak rajta, tehát MEGINT NEM A TECHNOLÓGIA a hibás, hanem EMBERI tényező van, amely meghozza a döntést, hogy mennyi legyen a díj? Hmm? Szoktál gondolkodni?
Ez már hihetetlen: gazdagabb egy kriptopénz alapítója, mint Zuckerberg
Ugrás a cikkhez