"...Lapértesülések szerint az HSBC bank hongkongi ügyfelei jelentős profitra tettek szert, miután tegnap a bank hibás árfolyamjegyzései miatt sikeresen meg tudták játszani a svájci frank erősödését. Az egyik újság szerint voltak olyanok, akik pár óra leforgása alatt 21%-os hozamot értek el a befektetésükön."
Ha érdekel, W1-ről vettem a célárat, azt a bizonyos 1688-at. Csúcstól csúcsig amennyi pip, annyit legalább hoz aljtól aljig is. Érdekessége, hogy minden idősíkon működik 85-90 %-ban. Az, hogy van közben kisebb-nagyobb ellenállás, az természetes. A nagyobb ellenállásoknál zárom a pozit, általában onnan úgy is visszapattan x pipet, ott újranyitom, majd az ellenállásnál újrazárom. Ezt addig csinálom, amíg át nem töri. Ha áttörte, megint beszállok, és a kövi ellenállásnál kezdődik minden előlről.
Egyébként 1545 körül nekem ott egy ellenállás vonalam, két alj meghosszabítása MN-n
Ismét szép napnak nézünk elébe. A tegnapi svájci döntés után kezdenek megnyugodni a piacok. A pár jelen pillanatban M15-ön egy enyhén emelkedő ékben mozog.
Amennyiben felfelé törne ki az ékből, először a 1670-t, majd a 1645-ös sikeres visszateszt után megcélozhatjuk a 1700-t, ahol ma kb a H4-s trendcsatorna teteje is van.
Ha lefelé törnénk ki az ékből, ismét tesztelésre kerülhet a 1580/65-s sáv, ill ebben az esetben érdemes figyelni H4-n zászló kialakulására kb 1450-s célárral ( ami azért nem biztos hogy egyből teljesüljön ). Amennyiben nem érnénk el a tegnapi aljat, érdemes figyelni egy dupla alj kialakulására.
Látva az EUR ilyen szintű gyengülését, be kell ismerni, hogy ezek a köztörvényes bűnözők, már javában nyomtatják az EUR-t és meg is vették daxban az esést a monopoly játékpénzeikkel, egyszerűen hihetetlen , de legalább egyszer mondanának igazat.
nem tudom, mit tud mondani, ami bármit is változtathatna. Azt tudja mondani, hogy a németek továbbra is vétózzák a QE-t. De szerintem már ezt sem hinné el senki.
EUR/USD