Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 05. 23. 17:10

EUR/USD  

EUR/USD-re mit tippeltek, közel és távoli időintervallumra?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
prime777 2014. 12. 15. 12:24
Törölt hozzászólás
emerald 2014. 12. 15. 12:23
Előzmény: #3214  tberki
++

Te nőnemű vagy?
tberki 2014. 12. 15. 12:20
Előzmény: törölt hozzászólás
brekyxxx@freemail.hu
tberki 2014. 12. 15. 12:17
hat pont ez az.

nem azt irom be hogy 100.000es a szamlam, hanem hogy 1.2490nel shortot nyitottam amit 1.242nel zartam es nyertem 75 pipet. ki a nyavajat erdekel hogy kozben 5 forintot kerestem vagy 5millio dolcsit? az az erdekes hogy azert nyitottam a shortot mert szerintem kesz volt a 3 impulzus felfele es azt gondolom 1.242ig megy le mert akkora kelle legyen a korrekcio.

reszemrol befejeztem a temat.
Törölt felhasználó 2014. 12. 15. 12:17
Törölt hozzászólás
tberki 2014. 12. 15. 12:15
legyen?
prime777 2014. 12. 15. 12:14
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2014. 12. 15. 12:10
Törölt hozzászólás
tberki 2014. 12. 15. 11:50
Előzmény: #3230  Törölt felhasználó
semmit nem ertettem felre. egyszeruen erdektelennek tartom a poziciok meretet. az iranyt es a poziciok felvetelehez tartozo elmeletet, vagy meglatast igen. es ezert mondom hogy addig ameg errol szol erdekelnek amiket irsz mert bizony vannak benne jo dolgok (es az mindig kivetel nelkul ez, nem az amikor odaszursz masoknak). de ez meg az en problemam majd scrollozok.

nem veszek en semmit sertesnek. ill. mashogy foglamazok: pont nem erdekel ha ezen a csodaforumon valaki arc es nev nelkul serteget, mert ahogy az angol mondja "geht mir am Arsch vorbei" (a "leszarom" szora ennel szebb megfogalmazast meg nem lattam/hallottam).

mindenkinek lehet velemenye. de a velemenyhez nem tartozik hozza hogy otthon merci all vagy trabant. sot tovabbmegyek. nem kell senkinek sem tudni hogy merci all otthon vagy trabant.

csak hogy kicsit "szakmai" is legyek: igenis tartok tole hogy kinai lesz a fonok. megeltem mar hogy egy jol meno svajci ceget megzabalt egy kinai (honkongi pontosabban) es az elso alkalmat kihasznalta arra hogy a nemet/svajci reszt becsukja mert tul eros a szakszervezet.
tberki 2014. 12. 15. 11:43
Előzmény: #3229  RangerHU
en most inkabb varnek.
Törölt felhasználó 2014. 12. 15. 11:32
Előzmény: #3227  tberki
soha nem irtam le hogy mekkora 1 adott szamlam!!!!
(bar orulnek ha kepes lennel ezt meghatarozni), csak hogy rajojj, hogy valamit nagyon felreertettel
amit irtam, hogy nehany szajhos amivel feltetelezgetnek demon, hogy lehetseges elerni havi 10%-ot azzal mas kereskedik, vagy a tobbszorosevel.....(szerintem ez a 2 nem ugyanaz, sajnalom, hogy felreertetted....)

Egyebkent lehet, hogy nem tokeletesen,de velmenyem szerint eleg jol el tudom magam helyezni a vilagban....

Ha pedig tenyekrol beszelek azt lehet sertesnek venni, vagy le lehet vonni a megfelelo kovetkezteteseket.....

mint peldaul amikor arrol beszeltem, hogy nem kell attol tartani, hogy 1 vagy tobb kinai embernek dolgozik az ember vagy van szerzodese....

ha azt mondanam, hogy ne mandarint adjal a kornyezetedben elo gyerekeknek, hanem mandarin tanulasra osztonozd oket, akkor lehet hogy megint sertesnek venned, pedig csak 1 egyszeru teny a vilag nepessegenek tobb mint 25%-a beszeli ezt...

Engem nem zavar ha autogyarat epitesz es , attol meg lehetsz a kornyezeted es masok altal hasznos, ertekes ember, vagy sem....

Azert mert valaki sikeres vagy kevesbe sikeres egyes teruleteken az eletben, meg lehet ertekes ill. ertektelen, joindulatu, segitokesz, vagy rosszindulatu faragatlan is....

es ahogy irtam engem nem zavar ha valaki sikeres, mert attol nekem nem lesz se tobb se kevesebb....
es azt is irtam, hogy mindenki onmagaval versenyez mert senki nem kezdi ugyanabbol a helyzetbol es szerencsere az emberek tobbsegenek mas a prioritasa es ertekrendszere

Szoval legkozelebb legyszives olvasd at megegyszer a szoveg kornyezetet es majd rajossz hogy mit is ertettel felre....
RangerHU 2014. 12. 15. 11:06
Előzmény: #3228  tberki
Egy rövid longot ott?még hírek előtt...
tberki 2014. 12. 15. 11:00
Előzmény: #3224  Törölt felhasználó
egyebkent dodoindex orason lassan a felso bollinal van. meglepne ha bemennenk 1.24 ala.
tberki 2014. 12. 15. 10:52
Előzmény: #3226  Törölt felhasználó
"Bar kivancsi lennek, te hogyan reagalnal ha serto hozzaszolasokat kapnal olyan emberektol akikkel szinte nem is kommunikaltal, esetleg segiteni szerettel volna, egyebkent nem muszaj ezt tennem.... "
Legfokeppen sehogy. Ha olvasod amiket irok akor ezt mar ajanlottam neked is es a masik felnek is nehanyszor. Vagy keressetek olyxan kereteket ahol ez masokat nem zavar (szeretnem jelezni hogy ez engem itt igen)

"es mar parszor leirtam,de valoszinuleg elkerulte a figyelmedet, hogy teljesen midegy, hogy ki mekkora szamlaval kereskedik"
Igen parszor leirtad. Es mindig hozza teszed neked mekkora a szamlad. Legyen, gyarapodjon. De ez nekem es masoknak pontosan olyan erdektelen mint neked az en szamlam, te a tiedbol elsz en meg ez enyembol . meg neha epitek egy autogyarat, de latod ettol sem lesz sem olcsobb a kenyer, sem neked kaviar az asztalon. Ezert nem ertem miert kell folyamatosan ezzel jonni.
Törölt felhasználó 2014. 12. 15. 10:47
Előzmény: #3214  tberki
hm...

nem....le semilyen fat....

nem kell elolvasni a hsz-mat, es ha idonkent megemlitettem nehany emberkenek, nehany kisebb pozit azt csak azert tettem, mert sokan csak hangulatot kelteni jonnek, kritizalni, kozben semmifele kereskedes csak handabandazas all a hatuk mogott....

es mar parszor leirtam,de valoszinuleg elkerulte a figyelmedet, hogy teljesen midegy, hogy ki mekkora szamlaval kereskedik, mert egy 1000$-os szamlan is lehet tul nagy kockazatot vallalni es egy 100.000.000-oson is.....

az egesz a kockazat kezelesen mulik,de ha ezt irom akkor, meg azert koveznenek meg....

de hogy teged ne zavarjon tobbet, nem irok szamokat tobbet....
bar picit megleptel ezzel a stilussal,de legalabb ezzel is tisztaban vagyunk....

Bar kivancsi lennek, te hogyan reagalnal ha serto hozzaszolasokat kapnal olyan emberektol akikkel szinte nem is kommunikaltal, esetleg segiteni szerettel volna, egyebkent nem muszaj ezt tennem....

Mindenesetre sok sikert tberki!
RangerHU 2014. 12. 15. 10:40
Előzmény: #3223  tberki
reggel feljebb húztam néhány pippel pont megúsztam...
Törölt felhasználó 2014. 12. 15. 10:38
Előzmény: #3223  tberki
nekem szerencsére sikerült mostanra kigépészkednem nettó pluszba... a szerdai yellentésig remélhetőleg kialakul valami normálisabb setup. Irány tökmindegy. :)
tberki 2014. 12. 15. 10:34
Előzmény: #3222  RangerHU
o bazz... felszurasnal bekotott a fedezo long...
RangerHU 2014. 12. 15. 09:58
Előzmény: #3215  Törölt felhasználó
OFF-os tartályhajóhoz...a viszonylag könnyedén kitételt nem értem. :) a horgonyos forduló mentből nem hajtható végre(500 000 BRT beszélünk),kikötőben(közelében) kis sebességnél valóban használják, ha nincsenek tolóhajók és víz mélység megengedi. DE most a mi tartályhajónk mentben van még ha lassul is.
Törölt felhasználó 2014. 12. 15. 08:59
Előzmény: #3219  szarvasvadasz
"...b) Nem a lassulás jele az ending diagonal."

a lassulás valószínűleg az ED jellemzője, bár részemről én már pénteken sem voltam képes felismerni ezen link az ending diagonal-t... (a mínuszt nem én adtam) :)

Topik gazda

markyy
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek