Szia Jani!
"Terjeszkedős" fibó ügyben tudnál nekem segíteni?
RUS 50 érdekel nagyon (több mint 40%-ot esett 1 hónap alatt),szerinted jól húztam be? link
Igazatok van. Én kérek elnézést nem voltam egyértelmű és eléggé pontatlan, Igen általában a tartályhajók előfogatot használó tolt kötelékben közlekednek, vagy már láttam mellévett alakzatban is 1x, így a horgonyos forduló tényleg nem hajtható végre...:)
"...a cegem idonkent tervez es kivitelez egy autogyarat..."
nem mindegy h. "meine Firma" v. "die Firma, die mir gehört"
:)
pld. mondhatja valaki, hogy: "a cégem nagy értékű gépi berendezéseket gyárt és 46 országba szállít, és időnként én vagyok egy-egy ilyen szállítási projekt vezetője"... azaz én vezetem a teherautót amin a cuccokat kiszállítják. :ÐÐ
Dehogy is nem ertetted felre....
Es ahogy tettem fel, mini es micro poziciokat nem hinnem, hogy ezzel gizdazni szeretnem volna.....
En is ertelmezhettem volna gizdazasnak, hogy neked Svajcba van bankszamlad.....vagy mas, en szamomra talan csak annyi infot tartalmazot, hogy Valoszinuleg jartal, esetleg dolgoztal eltel arra, ettol nem feltetelezem hogy jobb vagy rosszabb ember lennel ....
Max hogy mas szemszogbol is meg tudod kozeliteni a dolgokat....
Egyebkent feleslegesen rojuk a koroket ....
Sajnalom ha felreertettel valamit, nem allt szandekomban megbantani teged......
na jo ez nagykepuen hangzott, szoval helyesen: a cegem idonkent tervez es kivitelez egy autogyarat vagy legalabb a harombol egy reszegyseget es idonkent en vagyok egy egy ilyen projektnek a vezetoje. a tozsdenek ez a resze nekem agytorna nem tobb.
EUR/USD