A 2000.11. aljtól(2017 aljon át) húzott alsó emelkedő trendvonal most valahol 1.0730-50 között van(nem tudom pontosabban rajzolni), ha azt átviszi, akkor többi már könnyebb lesz.
Az EU már a kezdődő járványtól padlót fogott...pontosabban még csak keresi a padlót... 1.0340-50 az utolsó csúcsról húzott 161% fibo. Napos stochi a beállításaim szerint most van még csak az út felénél van... lefelé.
Karantén. :) Itt már van, ott még nincs. Sive Morten EUR/GBP-nél bemondta a paritást. Megjátszom, hátha ez bejön neki. Aztán lehet, hogy hamarosan EUR-USD-GBP-CHF vonalon paritás lesz. :)
Szerintem akkor fog az USD erősödés megállni, ha az USA is elkezd bizonyos területeket karanténba helyezni, lezárni. Ha esetleg az egész USA leáll, akkor meg lesz egy szép nagy visszapattanás.
Sziasztok! Köszönöm a választ! Esetleg a jelenlegi (utóbbi két hét) mozgására reális értelmezés lehet-e, hogy a február 20 körül indult felkör visszatesztje zajlik? (Ebben az esetben a február 20 körüli alj lenne, ami alá nem zárhat be pl. naposon?) Ha korrekcióként tekintem az 1.25-ről indult, lassuló esést, akkor elvileg az 1.04-1.05 körüli támasz zónának tartania kellene az árfolyamot akkor is, ha a februári alj utáni impulziv megindulás (kb 1.15ig) még nem a korrekció végét jelentette? (Tehát amíg 1.04-1.05 felett maradunk, addig élhet a korrekciós elképzelés?)
USD/HUF:Elvesztettem a fonalat, nem tudok tervezni, innen senki földje van. Megérzésem azt súgja, hogy tartsam, de technikailag OFFolom. Ti hogy látjátok?
ahogy áll a dolog ez is csak egy köztes megálló lehet...ha.. megáll egy kis oldalazásra vagy pici visszahúzásra. Fibo ként látszik az 1.034x...egy hét alatt az is meg lehet ha ilyen ütemben jön lefelé.
EUR/USD