Szia! Nekem is elküldheted,tudod,hogy mindig érdekelt a véleményed,ha nem is fogadtam meg mindig...:D Véleményed szerint a közeljövőben lehetséges az 1.0958-as szint?
Adalékként eszembe jutott egy pár nappal korábbi híradás, amiben az egyik vezető politikusunk azt ajánlja a lakosságnak, hogy takarékoskodjon, ne verje magát hitelbe és jól gondolja meg, hogy megengedheti-e magának, mert recesszió jöhet. Aztán meg eszembe jutott, hogy egy ideje nem látom/hallom a CSOK és egyéb adósságösztönző konstrukciókat promózó lila-ködös reklámokat sem. Aztán meg az jutott eszembe - mert én ilyen gondolatról gondolatra rörppenő-töprengő lassú felfogású alkat vagyok -, hogy a kabinet nem hónapokra lát és tervez előre, hanem évekre, ezért aztán hirtelen az a bajom támadt, hogy ugyanazok az emberek mondják ezt is meg azt is mindössze pár hónap különbséggel - akkor most nem tudom eldönteni, mit gondoljak. Valahogy újra és újra mindig ott kötök ki, hogy mi egy igényes plakátokkal beharangozott színházi elődason ülünk, ahol parádés a szereposztás, kiváló a rendezés, de az előadás végére kiderül, hogy pocsék a színdarab és k.rva drága volt a jegy - és az előadás után a pénztáros meg csak széttárja a kezét.
Eufória és lila ködös legjobb hírek mindig a csúcson jönnek - szívből azt kívánom, hogy legyen csak egy gyors korrekció és dübörögjön a gazdaság tovább.
"...Ami a piac kereskedhetőségét illeti, a jelen helyzetben erősen
problémás. Legalább három alapfeltételnek kellene folyamatosan
teljesülnie hozzá egy csapongó piacon:
1) napról napra jól látni előre a valószínűbb mozgást (rövidtávon ez most lutri) 2) a megfelelő időben folyamatosan jól cselekedni; 3)
folyamatosan rendelkezésre álló kereskedési felülettel rendelkezni,
amely nem támaszt péntek este 18 órakor bejelentett váratlan
korlátozásokat veled szemben..."
Csak pár nap telt el a posztom óta és a szükséges háromból a 3-ik feltétel kezd nem teljesülni:
EUR/USD