A csúcsról indult esés felső trendvonalat meg nem tesztelte a fibo érintése óta .... azt gondolom az meg lesz így is úgy is aszerint h töri e lesz folytatás.
Úgy velem most megint érdemes a usdjpy abból a szempontból figyelni mint indikátor.... Még erősödött a dollár alig mozdult nem tört fontos szinteket felfelé, sőt nem is tesztelte a trendet...a ma napos gyertya egy doji kis test nagy kanocok, Szoval az is azt jelzi h nem dőlt meg el.
Az a duma megy már évek óta h a piacokon kellene már egy korrekció mert az alacsony kamatok miatt is túl értékeltek a részvények stb. Múlt évben mindenki várta a recessziót amely a ciklizalva a kapitalizmus sajátossága (is). Nem jött.Mintha meg lehetne úszni ...s komolyan mindenki fel sóhajtott megúsztuk és mehet a pénzcsinálás profit hajsza tovább. Aztan most itt van. Csak kicsit gyorsabban zajlik le a folyamat.... s persze rengeteg pénzt “égetnek”... Mi lesz az irány? Az elmúlt fél- egy évben a pénteken és főleg a délutánok mindig esemény dúskálóak voltak. Igaz a mai napra sem lehet panasz. Szép nagy kanocon áll az a H4 gyertya. Fed bejelentés a fibo tesztelése után jött és akkor már megkezdte a korrekciót. Tetszik nekem Elliot bácsi s h bull jönne, de azt gondolom h be szorulunk ide a két “fal” köze. 1.1130-1.13. EU harmatos vs. US könnyítés. Holnap péntek 13. 🤭
Nem tudom, de a Macron rés bezárás ebben az esetben most én is mondanám(még soha nem mondtam), de ehhez törni kellene az a trendvonalat ami havin(!) 2000.11. hónaptól aljtól behúzható(érintve a 2017-es aljat)...ha azt töri akkor jöhetnek a mélyebb számok. de ez csak latolgatás
Nagyon kivisznek mindent ameddig lehet.. AUDUSD pl a 3 éves ereszkedő csatorna alsó vonalától van 30-40 pipre(bár lehet közelebb elnagyoltan rajzoltam). USDCHF olyan intenzíven jön felfelé, h az esés 50% fiboján már túl is ment, most az ereszkedő trendvonallal kekeckedik, ha töri.... USDJPY már írtam... font zuhan tovább...
Nem tudom... :) Nálam a 1.1050(61%fibo ) és a parabolikus emelkedés első alsó trendvonala éppen oda esik ahova leérkezett...szóval ha fordul itt kellne. szvsz, ha abból indulunk ki, h bull piac volt még egy hete. Vagy új helyzet a vírus miatt(s még is számít a funda) és megyünk új aljra...
EUR/USD