1.0785 minden shortomat zártam..lehet korai volt, de majd kiderül. H4 gyertya jelen formájában egy kisebb fordulót jelez, de még gyertya zárásig sok idő van.
Az utolsó aljról (1.0634) húzott trendvonal fogta. Várható volt... H4-n latens bullish divergencia. szvsz Pattogunk tovább egy sávban). 1.0890-1.09 lehet ujabb shorttal próbálozni nagyon szűk SL-t vé. Kicsit több kraft kell(akár külső impulzus), h ezt a trendvonalat törje(ez volt a haramadik próba).
Már csak napon beleül kereskedem mert a gépek pontosabbak./tegnap előtt reggel biztos voltam benne hogy short, aztán long lett belőle. ez tíz éve még nem így működött/ Azt nézem hogy most elérte az alsó csat vonalat./ 1.07474/ Megnéznéd?
Az USDTRY egy bazi nagy két éves háromszögből tört ki év végén, ami valószínű, hogy még nem tetőzött - 5-ik 4-ikjében lehet. Ehhez kép nincs, esetleg később.
Az UJ hónaposon ronda, rövid távon longra jó lehet az első sárga zónás korrekcióban a zöld zónára spekizve (piros vonal long határ jelenleg).
Egy MT4 szkript pár napos teszteléséhez keresek önként jelentkezőket, amely a fejlesztés véglegesítéséhez szükséges. A script csak annyit csinál, hogy lekérdezi az összes elérhető instrumentum fontosabb paramétereit és az egyes timeframeken a volatilitást és megjeleníti egy pofás HTML riporton illletve CSV exportot csinál belőle. Van pár szofisztikált funkciója, ami miatt a teszt szükséges, de a lényeg röviden ennyi. Aki szeretne ebben közreműködni, írjon e-mailben, a tennivalókat leírom egy válaszlevélben és küldöm holnap.
Fenntartással fogadom ezeknek a brokiknak az eurusd short +swap értékeit. Nem nézek utána, mert időrabló, de ha Te ezeknél kereskedsz és e/u short-ra valóban fizetnek Neked, akkor használd ki okosan a lehetőséget! :)
Köszöm! - A MyFxbook-ban az Admiral Markets eurusd értékei nem stimmelnek. 20.05.04-től l-5.54/S-0.81 azaz S irányban nem 0.08. Nagy különbség! A többi párt már át sem néztem, a saját analóg táblázatom a biztos, a többi broki pedig nem játékos.
- A forexop gyakorlati használhatósága számomra csekély. Pl elég ritkán kereskedek a "Broker Average" adat alapján. A feltüntetett értékeket kétségeseknek ítélem. Kb 2 éve figyelem a szolgáltatómnál a swap értékek alkulását az összes kereskedhető párnál. A swap értékek a stratim részévé váltak. Az AM-nél jelenleg (2020.05.04-től) 4 párban van +swap. EURCZK, USDRON short irányba, NZDCHF, USDCHF long irányba. Régebben 2-3 havonta, jelenleg kb havonta és főleg vasárnaponként van swap rendezés. De naponta többször rápillantok a swap táblára. Az é-s totyikban szoktam írni a swap értékekről. Még egyszer köszönöm a linkeket, tanulmányozni fogom ! :)
EUR/USD