na ja...a tegnap "csúcsok" ról húzott ereszkedő trendvonalat nem tudta áttörni... Ez a trendvonal egy kisebb csatornát alkot a legutolsó aljakat összekötő trendvonallal...
Német ipari adatok azt is mondhatnám várakozásnak megfelelően szarok lettek. Ennek ellenére van a két nagy forgalmú gyertya. Bika csapdának tűnik illetve Stop vadaszatnak. A jen elkezdett egy iranyba mozogni a dollárral. Valamelyik fals. Lesznek hírek napközben EU gazdasági kilátások és Trumo se nyugszik
Megint várok. Két reggeli nagy forgalmú Bika gyertya bezavar az összképbe. Igaz nálam onnan pattant ahol a a az egyik be rajzolt csatornám alsó vonala van. Így azt is mondhatnám kicsit vártam de nem tudom miről szól…
Tegnap sajnos magasra tettem az eladási szintet,így nem teljesült. Ma ismét próbálkozom short 1.1089-1.1092 között zárás 1.1032-1.1025 között.... GBP-USD short 1.2870-1.2880 között zárás 1.2790-1.2810 között.....
Hm.Érdekes lett ez így nap végére. Odaragadt a trendvonalhoz, de kicsit magasabban. M 15-ön szép átfedő gyertyák sorra. De nem formált alját Inkább mintha konszolidálna.A visszahúzás se volt az igazi legalábbis nem sikerült short belépőt találni.Egyszerűen kicsit feljebb vártam. Persze ez nem jelent semmit.
EUR/USD