nem tudom pont mire gondolsz,ritkán rajzolok be csatornát és az utóbbi időben trendvonalat. Hetesen volt egy long kitörés aminek a vissza tesztje kb 1.1020 környékén van,ezt akár 1.135 re is rátudnám építeni vagyis még feljebb 1.125 nél. De mint már írtam egyenlőre havi zárásként az előző long havi gyertyatest alá záródó gyertyát várok. Ha holnap elakad az esés és napos fordító jön az még egyik variációt sem zárja ki a kettőből
Szerintem már az 1.1105 is egy erős ellenállási szint...A következő egy-két napon az 1.1080-1.1015 között fog mozogni az árfolyam,majd eléri az 1.10-es szintet.....Max.két hét és közel leszünk az 1.09-1.0913 szintekhez.....Figyelünk....Holnap 1.1080 körül ismét short.....Jó éjt mindenkinek!
Azt mondod mehetünk még 1.1250-ig..(?) A korrekciós szinteket érintette eddig az árfolyam, s ahogy írtad a long folytatásban is benne volt. Ami engem zavar, h az a csatorna mely lefelé kialakulni látszik egyre csak szélesedik, most kb 100 pipes. 1.1140-50 még csak a felső fal visszatesztje lenne. S ez a csatorna most már szélesebb mint az eredeti emelkedő csatorna...akkor most melyik..(?)
Teljesen igazad van. Nagyobb kép alapján. De választásokig nem hiszem, h nagy mozgásba kezd. H1 van egy ereszkedő csatorna. Abban swingel lefelé. Most egy felkörnek kellene jönni. M30on csipegetem.oda-vissza. Ami inkább válasz 1.2770-80 tól H4 is jöhetne egy felfelé kör. Ez EUR USD hez hasonló M alakzat nyak vonala. Több indikátor H4 túladott hoz közelít vagy abban a sávban van. Az eddigi lefelé mozgás korrekciós szerkezetű. Nem vettem fel pozit. Eleve forduló megerősítése után szoktam belépni. S ennek semmi jele.
GBP-USD re van 30 ason long jelem,ami még mindig él EUR-USD törte a sáv alját ment is új aljra elérte 1.1040 környékét amit két hete hiányoltam 8 órás vissza tesztjeként,ez a terület szerintem vízválasztó,innen még fordulhat 1.125 környékére
Nem lettem volna beszari akkor nehany pip jól jött volna...de sajnos nem ez a helyzet...Október óta nagyon rossz döntéseket hozok. Neked gratulálok! S másnak is aki ügyes volt!
Fontot szvsz a dollár húzza lefelé magával most. 1.2805 és 1.2785 között fordulhatna, de a visszateszt már talán meg is lett volna. Bár nagyon kimodoltan megy lefelé, de simán le fog menni a dollár 1.1030-ig aztán 1.10-re... a sokadik korrekciós csatornát tolta szét. Ugyan ezek még mindig csak korrekciós szintek,de nem fogunk mostanában 1.11 fölötti értéket látni.
mint írtam,talán............ jelenleg még tart az esés de van már benne sávozás,és az eső trendvonalat törte,1.1058 és 88 as sávban van,valamerre előbb utóbb kitör,számomra most semleges,nincs még long jel de a short elgyengült
EUR/USD