Igen. Nekem is ez jutott eszembe. Ez volt a harmadik kísérlet. 1. >>1.410 2. >>1.1285 3.>>1.1178 Lehet h eddig se jött volna fel ha nincs a brexit körüli kavarás. Akkor ugrott 1.11 fölé és lepett ki az emelkedő csatornából fölfelé. Addig egész jól követhetővé jött.
Én vagy két hete ülök a shortba, és csepegnek a swap fillérek, TP 1.24 környékére gondolok most, de ez nyilván menet közben változhat. Mondjuk én H4et nem is nagyon nézem, sőtt mondhatnám, hogy D1 alatt nem játszom
Ha eléri az 1.1015-ös szintet még elméletileg visszajöhet max. 1.1065-1.1075 közé....Amennyiben nem jön vissza,tovább folytatódik az esés 1.0942 irányába.....Az 1.1250 UTÓPIA....
Kicsit szarabb a szitu mint tegnap ugyanebben az idősávban. Oldalazás, de a legrosszabb fajta, semmi amplitudó nincs benne, momentum semmi. Az eddigi esés trendvonala messze(addig mehet ez az imbolygás). Se HL, LH még csak H1-n se. Átfedő gyertyák. EGyszerűen tényleg a semmi.
tegnap bent hagyott egy 15 perces long nyitót .1040 es támasszal ami 1.1075 környékére mutat elvileg,egyenlőre még él a jel,ha megkapná a megerősítést és meg lenne a második láb is akkor jó lehet longra
EUR/USD