Tőlem mehetünk 1.0913-20-ig... :) csak benne legyek én is. Egyébként van egy ilyen harmonic pattern rajzolgatóm, mely tegnap D1-n bevillantotta a "Gartley bearish" formációt mely erről a szintről 1.1250-re mutat. Igaz, h eddigi tapasztalatom szerint a program megbizhatatlan csak érdekesség(nekem).Pláne, h most semmi mással nem passzol össze.
Jók lettek az adatok. A vártnál mindenképpen. Ha feljön 1.11 fölé akkor várok a shorttal. (Ha 1.1125 fölé jön akkor képbe kerülhet 1.1140, akkor nagyon kivárok, mert flat korrekció is lehetett- ennek adok kisebb lehetőséget most). Short >1.1025-re célzok egyelőre, ha majd itt az ideje, illetve ha meg lenne a visszahúzás magassága akkor pontosítani próbálom. Long> 1.1095 tettem remélem eléri
Ma még eladok 1.1113-1.1121 között a zárást 1.1050-1.1065 közé teszem...Továbbra is azt mondom,hogy két héten belül az árfolyam 1.09-1.0920 között lesz....
pontosabban fogalmazva már ebben a hónapban,mivel a macron rés betöltéséhez az előző havi long gyertya alá záródó gyertya kell,jelenleg ezt tartom a legvalószínűbbnek havi zárásként
Hát vannak tervek azt látom... 😎 Ezzel az erővel még idén meg lehet egy új alj. Pláne ha ECB beindul decemberben. Én azzal is elégedett lennék ha szépen swingelve menne, bármerre....
Bármennyire is támasztják EURUSD-t, továbbra is úgy gondolom, ha egy "gyors" (pár hónap) leszúrás erejéig is le kellene esnie legalább 1,07-1,06 sávba. Kíváncsi leszek a végeredményre.
EUR/USD