Annyi bizonyos számomra legalább is, hogy 1.1371-től egy randa korrektív katyvasz az egész, ezért jó eséllyel korrekció a tovább legalább egy új csúcs előtt, ha megy tovább le, ha nem.
1.135, 8 órás alapján lett volna lényeges 1.14 fölötti napi zárásra,óráson és az alatti idősíkokon más a képlet, 4-8 órás zárások a napon belüli hosszabb időtávú előjelzők.
1.135 kevésbé lényeges most long szempontból, jelen fázisban 1.1331 a fontos határ. Ha tart, 1.136x a minimáls cél, nagy swingek lehetnek utána továbbra is.
vissza engedték nem zárt fölé,így maradt lehetőségnek a heti csúcs vissza tesztje utáni esés,lehet persze 1.14 fölötti zárás is de így most erre kevesebb esélyt látok már
kétségtelen, hogy a tegnapi le kört is tudom ABC-nek számozni, az alapján fel.. Ha a nagy diagonált nézem felfelé (amiről Vadi is írt tegnap) sztem annak még kellene egy fel kör 1,141x köré.. Tehát mindkét irányhoz vannak érvek - szokás szerint.. Megoldás: várni a TÉNYEKre
Én most szembesültem vele, hogy idén jan. 1-től az árfolyamnyereség adója (15%) mellett 19,5 % SZOCHO-t is kell fizetnünk, igaz utóbbi le van maximálva évi 645 840 Ft-ra.
lejött egy impulzusnak látszó tünemény, ezért a feltételezésem, hogy korrekció után megyünk tovább le.. - ha 1,1367 fölé megy, akkor kuka ez a modell!! (Ha nem a rózsaszín szemüvegemen keresztűl nézem, akkor ami lejött az egy ABC (minimális B-vel) - ez esetben megyünk új csúcsra!!) Lehet választani.. :-)
egyébként kösz az 5 perces ketleres ötletért,most tesztelgetem a saját rendszeremben,elég jónak tűnik,a jelenlegi piaci körülmények között alapvetően úgy látom,hogy egy nem lagymatag,trendelő piacon,a szinttöréses technikával kombinálva nagyon ütős tud lenni,önmagában viszont használhatatlan,semmilyen vételi vagy eladási jelzést nem ad megbízhatóan,viszont azt megadja,hogy honnan jöhet pld.szinttörés. És itt is igaz,hogy egy idősik édes kevés,többet kell párhuzamosan használni.
EUR/USD