A hármas szerkezetekből eredően épp ezért az m15 alatt követett swingekben jelenleg előnyben van, aki hullámelmélet mentesen cselekszk. M15-ön pl. jelenleg hátrány az elmélet, m1-en már előny - ilyen is van.
Szerintem ez most nem running flat, valószínűbb az 1.1357-1.1325-ig az ABC, majd 1.1371-ig 12345,. A tegnapi csúcs lehet 3-ik is még az aljtól számolva. Eddig 38% volt a korrekció 1.1320-ig, úgy hogy lehet 4-ik alj, de gyakorlatilag szinte mindegy, mert 1.1275-ig korrekció minden esés a további fel előtt.
Intradayben további esésre jelenleg 1.1352 alatt elhaló zajló emelkedésben lehet spekizni 1.130x körülre spekizve, 1.1352 törése negálja nálam.
a tegnapi csúcsról eddig lejött egy (szokásos) 3-as szerkezet (running flattel a kB hullámban). A nagy Kennedy csatorna alját még nem érte el. Benne van az is hogy egy impulzus jön le és akkor az eddigi C-nek tűnő hullám csupán 3/1 (ez a csatorna törését, és egy komolyabb akár új aljra történő esést valószínűsítene. De természetesen az is benne van (sztem), hogy a jelzett diagonál még nincs kész és lesz a lefordulás előtt még egy fel kör 1,1400 köré.. Ki mire ad nagyobb esélyt?
Rövid távon azt valószínűsítem, hogy EURUSD lokális csúcsra megy. Még az is elképzelhető, hogy 1.141x-ig felszalad. A további emelkedés már bizonytalan. 1.133 alatt 1.1 elérése reális célár.
1.145 környéke szerintem benne lehet a héten ha a FED este nem kavar be. utolsó shortom azért zártam,nem biztos,hogy bejött volna ma. longot a jelenlegi szinteken ma már nem nyitok,holnap folyt...
EUR/USD